The Lord of the Rings Online: Helm's Deep Artikelen

  De beste games uit Midden-aarde!

  Binnenkort zal Middle-earth: Shadow of Mordor aansluiten in een behoorlijke lijst; die van games die zich afspelen in Midden-aarde. Maar wat zijn nou de beste games uit die lijst? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  The Lords of the Rings Online: Helm's Deep Review

  Dat de verhalen van Tolkien onverminderd populair blijven, blijkt maar weer uit de bezoekersaantallen van de Hobbit-films. Op de een of andere manier blijft onze interesse getrokken worden door de elfen, dwergen, hobbits en andere bewoners van Midden-aarde. Geen enkele reden dus voor ontwikkelaar Turbine om te stoppen met uitbreidingen voor The Lord of the Rings Online, maar is Helm’s Deep boeiend genoeg?

  The Lord of the Rings Online: Helm's Deep Nieuws

  Infinite Crisis ontwikkelaar ontslaat tachtig werknemers

  Ontwikkelaar Turbine, bekend van de MOBA Infinite Crisis en MMORPG Lord of the Rings Online, gaat volgens een anonieme bron ongeveer tachtig werknemers ontslaan. Uitgever Warner Bros. Interactive Entertainment heeft de ontslagronde bevestigd.

  The Lords of the Rings: Online verlengt licentie tot 2017

  Gisteren meldden wij dat The Lord of the Rings: Online voorlopig geen nieuwe dungeons zal krijgen en ook de servers niet worden samengevoegd. Daarbij dook natuurlijk de vraag op hoe lang de MMO het nog zal uithouden.

  The Lord of the Rings: Online krijgt geen nieuwe dungeons

  In de laatste uitbreiding van de MMO The Lord of the Rings: Online, genaamd Helm's Deep, werden al geen nieuwe dungeons toegevoegd, maar ontwikkelaar Turbine laat weten dat er ook geen nieuwe dungeons in de planning staan.

  Personages Lord of the Rings Online te koop

  Het verkopen van karakters, over het algemeen met het maximale level en in de beste uitrusting mogelijk, in MMO's is een veelvoorkomende praktijk. Dit gebeurt echter door andere spelers over sites als Ebay en is, officieel, illegaal, maar ontwikkelaar Turbine doet het zelf nu ook.

  Lord of the Rings add-on dagje vertraagd

  De uitbreiding Helm's Deep voor The Lord of the Rings Online is een dagje vertraagd. Ontwikkelaar Turbine heeft laten weten dat de originele releasedatum niet gehaald kon worden door een stroomstoring bij het bedrijf.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.