The Long Dark

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Avontuur

  Gemaakt door Hinterland en uitgegeven door Hinterland

  The Long Dark Artikelen

  De top tien beste horrorwinter games waar je het koud van krijgt!

  Het sneeuwen is begonnen, de treinen rijden niet. Geen zin om al deze kou en ellende te doorstaan deze week? Wij hebben de top tien beste games met net zo'n horrorwinter voor jullie op een rijtje gezet. Pas op, er bestaat een kans dat je het koud krijgt van deze games.

  Reageer en Win - The Long Dark voor PlayStation 4

  In onze Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking met Mindscape, SkyBound Games en Hinterland Studio twee exemplaren van The Long Dark voor de PlayStation 4 weg. Bekijk snel de video om mee te doen.

  Dieren doden in games - soms ontkom je er niet aan

  Soms is het een kwestie van doden of gedood worden. Hoe schattig het beestje dat je tegenover je hebt er dan ook uitziet, het zou zomaar kunnen dat er achter dat schattige smoeltje een flinke rij tanden schuilt. Dit is de lijst over dieren doden in games, ongeacht hoe lief ze er uitzien!

  De 10 beste Crowdfunding games - Kickstarter successen!

  Tegenwoordig kunnen gamers investeren in games die leuk lijken. Met websites zoals Kickstarter of Indiegogo is er de ruimte voor een hele nieuwe generatie aan games, die nog voor de release worden gekeurd door het publiek. Wat zijn nou de beste crowdfunding games? Dan gaan wij je vertellen in dit artikel.

  Top 10 beste walking simulators - Nordic walking voor gevorderden

  Het is soms verleidelijk om in een spel in een auto te stappen en van A naar B te scheuren, maar dan mis je vaak de prachtige omgeving. Er ook games die je dwingen twee benen te gebruiken zodat je wel tijd hebt om de wereld te aanschouwen. Die vind je terug in deze top 10 beste walking simulators!

  The Long Dark Nieuws

  The Long Dark release, verfilming aangekondigd

  De surivival game The Long Dark release is uitgebracht voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De game is na twee jaar eindelijk uit early access gegaan en is nu beschikbaar om te spelen.

  The Long Dark release bekendgemaakt door Hinterland Studios

  Ontwikkelaar Hinterland Studios heeft vandaag de The Long Dark release bekendgemaakt. De survival RPG gaat op 1 augustus uitkomen.

  The Long Dark haalt Kickstarter doel

  Survival sim The Long Dark had wat moeite met het ophalen van geld via Kickstarter, maar met nog 48 uur te gaan is het toch nog eindelijk gelukt. The Long Dark wordt dus werkelijkheid en met meer financiële steun ontvangen gamers wat leuke extra's.

  Eerste blik op Kickstarter The Long Dark

  Met nog slechts acht dagen te gaan zoekt het Kickstarter project van ontwikkelaar Hinterland een totaal van 200.000 Canadese dollars. Om mensen wat meer aan te moedigen, heeft de ontwikkelaar een video vrijgegeven met daarin de eerste gameplay beelden van The Long Dark.

  The Long Dark landt op Kickstarter

  De game The Long Dark is geland op Kickstarter. Het is de nieuwe game van ontwikkelaar Hinterland, een studio die bestaat uit oud-personeel van de ontwikkelaars Bioware, Volition. Relic en Riot.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.