The Legend of Zelda: Twilight Princess

  Uitgebracht voor Wii & Wii U

  Genres: Avontuur & role-playing

  Gemaakt door Nintendo en uitgegeven door Nintendo

  9.2

  The Legend of Zelda: Twilight Princess Artikelen

  10 steengoede Zelda eindbazen

  Om het 35-jarig bestaan van The Legend of Zelda te vieren, blikken we terug op alle games en welke bosses nou het meest bleven hangen, omdat ze zó goed of leuk waren.

  Column: De Zelda-tijdlijn doet er niet toe

  The Legend of Zelda wordt dit jaar 35 en voor het merendeel van die jaren is de tijdlijn van de franchise een bron van verwarring geweest. Met elke poging om de boel op te helderen ontstaan nieuwe moeilijkheden. De beste oplossing is misschien wel de simpelste: De tijdlijn is niet relevant en je hoeft er niet over na te denken.

  De beste Zelda remakes - Terug naar Link's werelden!

  De Legend of Zelda-reeks neemt ons al minstens dertig jaar mee naar diverse werelden, tjokvol met unieke personages, diverse queesten en schitterende omgevingen. Sommige van die games zitten voor eeuwig in ons geheugen, maar andere titels keren soms in een hedendaags jasje terug om je brein even op te frissen. Welke dat zijn lees je in de beste Zelda remakes!

  5 games die wij graag op de Nintendo Switch willen zien!

  Sinds de release van de Nintendo Switch zijn er steeds meer games uitgekomen op de handheld console. Het apparaat wordt steeds populairder en dat is maar goed ook, want dan zullen er meer toffe games op uitkomen. Wij hebben 10 games die wij graag op de Nintendo Switch zouden willen zien voor je op een rijtje gezet .

  9 gave Dutch Comic Con cosplay outfits - Creatief in Utrecht

  Op 24 en 25 november was het weer tijd voor Dutch Comic Con en dat kan maar één ding betekenen: cosplay! Steeds komen de meest creatieve cosplayers bij elkaar op conventies om hun nieuwste outfits te laten zien. Wij waren ook op Dutch Comic Con en dit zijn negen gave cosplay outfits die wij gezien hebben!

  The Legend of Zelda: Twilight Princess Nieuws

  'Wind Waker en Twilight Princess komen dit jaar nog naar Switch'

  Nintendo heeft nog maar net de remaster van Skyward Sword HD voor Nintendo Switch uit de doeken gedaan of we horen alweer dat meer Zelda games onderweg zijn. Volgens verschillende insiders komen The Legend of Zelda: Wind Waker en Twilight Princess namelijk dit jaar nog met absolute zekerheid naar Switch.

  Wind Waker 2 geannuleerd, werd The Legend of Zelda Twilight Princess

  Het lijkt erop dat Nintendo andere bedoelingen had met The Legend of Zelda Twilight Princess. De game zou eerst namelijk The Wind Waker 2 worden, het vervolg op de in 2003 verschenen The Wind Waker. Alleen werd The Wind Waker 2 geannuleerd en kwam vier jaar later Twilight Princess ervoor in de plaats.

  Wat is de beste Nintendo franchise? [Poll]

  Star Fox Zero komt morgen met een gloednieuw avontuur uit, waarin de buitenaardse vos het heelal moet zien te redden. De lang levende Nintendo franchise vestigt zijn naam met deze game weer tussen de grote namen die het bedrijf heeft voortgebracht. Maar wat is de beste Nintendo franchise?

  Link in Google Maps ter ere van de Twilight Princess HD launch

  Ter ere van de release van Twilight Princess HD heeft Google besloten om haar gele streetview mannetje om te toveren tot Link in Google Maps, de held uit The Legend of Zelda.

  Nieuwe Twilight Princess HD gameplay getoond op Nintendo Minute

  In de nieuwe Nintendo Minute is wat Twilight Princess HD gameplay getoond. Ook wordt er meer uitgelegd over de speciale amiibo van deze remaster in de video.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.