The Legend of Zelda: Twilight Princess

  Uitgebracht voor Wii & Wii U

  Genres: Avontuur & role-playing

  Gemaakt door Nintendo en uitgegeven door Nintendo

  9.2

  The Legend of Zelda: Twilight Princess Artikelen

  De beste Zelda remakes - Terug naar Link's werelden!

  De Legend of Zelda-reeks neemt ons al minstens dertig jaar mee naar diverse werelden, tjokvol met unieke personages, diverse queesten en schitterende omgevingen. Sommige van die games zitten voor eeuwig in ons geheugen, maar andere titels keren soms in een hedendaags jasje terug om je brein even op te frissen. Welke dat zijn lees je in de beste Zelda remakes!

  9 gave Dutch Comic Con cosplay outfits - Creatief in Utrecht

  Op 24 en 25 november was het weer tijd voor Dutch Comic Con en dat kan maar één ding betekenen: cosplay! Steeds komen de meest creatieve cosplayers bij elkaar op conventies om hun nieuwste outfits te laten zien. Wij waren ook op Dutch Comic Con en dit zijn negen gave cosplay outfits die wij gezien hebben!

  Top 10 beste the Legend of Zelda games ooit gemaakt

  Er zijn een hoop mensen opgegroeid met de the Legend of Zelda franchise. Het eerste spel kwam uit in 1986 en heeft sindsdien een hoop fans verdiend met de games. Na 31 jaar genieten van de Nintendo games is het tijd voor een lijst met de top 10 beste the Legend of Zelda games.

  Top 10 schattigste karakters in games om je hart op te warmen voor de winter

  Er zijn al ontzettend veel personages gemaakt voor verschillende games. Sommigen zijn nors, sommigen zijn eng, sommigen zijn raar. Op deze lijst bespreken we de top 10 schattigste karakters in games. Op deze manier kan je hart nog even opwarmen voor de winterkou begint.

  Top 10 raarste karakters in Legend Of Zelda

  Sinds de eerste release op 21 februari 1986 tot de laatste release op 3 maart 2017 hebben Legend of Zelda fans al kunnen genieten van deze game franchise. Maar in deze actie-avonturen games komen een hoop vreemde vruchten voor. Dit zijn de top 10 raarste karakters in Legend of Zelda.

  The Legend of Zelda: Twilight Princess Nieuws

  Wind Waker 2 geannuleerd, werd The Legend of Zelda Twilight Princess

  Het lijkt erop dat Nintendo andere bedoelingen had met The Legend of Zelda Twilight Princess. De game zou eerst namelijk The Wind Waker 2 worden, het vervolg op de in 2003 verschenen The Wind Waker. Alleen werd The Wind Waker 2 geannuleerd en kwam vier jaar later Twilight Princess ervoor in de plaats.

  Wat is de beste Nintendo franchise? [Poll]

  Star Fox Zero komt morgen met een gloednieuw avontuur uit, waarin de buitenaardse vos het heelal moet zien te redden. De lang levende Nintendo franchise vestigt zijn naam met deze game weer tussen de grote namen die het bedrijf heeft voortgebracht. Maar wat is de beste Nintendo franchise?

  Link in Google Maps ter ere van de Twilight Princess HD launch

  Ter ere van de release van Twilight Princess HD heeft Google besloten om haar gele streetview mannetje om te toveren tot Link in Google Maps, de held uit The Legend of Zelda.

  Nieuwe Twilight Princess HD gameplay getoond op Nintendo Minute

  In de nieuwe Nintendo Minute is wat Twilight Princess HD gameplay getoond. Ook wordt er meer uitgelegd over de speciale amiibo van deze remaster in de video.

  Twilight Princess HD amiibo zorgt voor een nieuwe uitdaging

  Afgelopen week ging het gerucht rond dat The Legend of Zelda Twilight Princess HD amiibo,die je bij de retailversie van de game krijgt, nieuwe content ontgrendelt die niet in de originele game zat.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.