The Legend of Zelda: Tri Force Heroes

  Uitgebracht voor

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Nintendo en uitgegeven door Nintendo

  8.7

  The Legend of Zelda: Tri Force Heroes Artikelen

  Verslag Legend of Zelda Symphony of the Goddesses - Soundtrack tot leven gewekt

  Complete stilte, waarna de eerste blaasinstrumenten worden ingezet. Tu-tu-du! Tu-tu-du-tu-du-tu-du! Het zijn de eerste klanken van een van de bekendste soundtracks uit de game-industrie: The Legend of Zelda. Voor de tweede keer binnen één jaar landt het Symphony of the Goddesses orkest in Amsterdam. XGN.nl sleurt je je mee.

  WIN - The Legend of Zelda concert tickets prijsvraag

  Op donderdag 29 september komt The Legend of Zelda naar de Heineken Music Hall in Amsterdam. Wil jij hierbij zijn? Dan heb je geluk, want bij XGN.nl maak je kans om tickets te winnen voor dit toffe concert! Lees hieronder hoe je meedoet aan deze The Legend of Zelda concert tickets prijsvraag.

  Top 5 beste 3DS games van 2015

  Nintendo’s trouwe handheld, de Nintendo 3DS, kwam dit jaar met 2 vernieuwde uitvoeringen:de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL. De New Nintendo 3DS modellen kwamen met een C-stick en met ZR- en- ZL-knoppen. Hierbij hoorde natuurlijk ook weer veel nieuwe, toffe titels en die vind je allemaal terug in XGN’s top 5 van 3DS games van 2015!

  Top 10 beste kids games van 2015 - Game plezier voor jong en oud

  We hebben dit jaar een grote lijst van toffe games zien langskomen, die voor jong en oud de moeite waard zijn. Voor de jonge gamers onder ons hebben we hier de top 10 beste kids games van 2015 opgesteld.

  Top 10 sterke vrouwen in games

  In games hebben mannen natuurlijk nog altijd de overhand. Het principe dat de man een vrouw moet gaan ophalen bij één of andere enge eindbaas is nog altijd een veel voorkomend verhaal. Toch zijn er een hoop sterke vrouwen in games, die zelf van aanpakken weten. Dit is de top 10 sterke vrouwen in games.

  The Legend of Zelda: Tri Force Heroes Nieuws

  Wat is de beste Nintendo franchise? [Poll]

  Star Fox Zero komt morgen met een gloednieuw avontuur uit, waarin de buitenaardse vos het heelal moet zien te redden. De lang levende Nintendo franchise vestigt zijn naam met deze game weer tussen de grote namen die het bedrijf heeft voortgebracht. Maar wat is de beste Nintendo franchise?

  WIN - The Legend of Zelda Tri Force Heroes prijsvraag

  De nieuwe The Legend of Zelda Tri Force Heroes komt op 23 oktober uit. Ter gelegenheid van de release van deze game mogen wij, in samenwerking met Nintendo, 2 keer 3 Tri Force Heroes sleutelhangers weggeven! Lees snel verder wat je moet doen om mee te doen aan deze Tri Force Heroes prijsvraag.

  Zelda TriForce Heroes release bekendgemaakt

  Het was al even bekend dat de nieuwe Zelda: TriForce Heroes voor de Nintendo 3DS zou uitkomen in het derde kwartaal van 2015, maar nu is de officiële Zelda TriForce Heroes release onthuld. Op 23 oktober kun je met drie Links aan de slag.

  Nintendo gamescom 2015 line-up bekendgemaakt

  Nintendo's line-up voor gamescom is bekendgemaakt via een post op NeoGAF. Op het forum staat niet alleen de complete Nintendo gamescom 2015 line-up wat betreft games, maar ook andere bezienswaardigheden.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.