The Legend of Zelda: The Minish Cap

  Uitgebracht voor Wii U

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Capcom en uitgegeven door Nintendo

  9

  The Legend of Zelda: The Minish Cap Artikelen

  Top 10 beste the Legend of Zelda games ooit gemaakt

  Er zijn een hoop mensen opgegroeid met de the Legend of Zelda franchise. Het eerste spel kwam uit in 1986 en heeft sindsdien een hoop fans verdiend met de games. Na 31 jaar genieten van de Nintendo games is het tijd voor een lijst met de top 10 beste the Legend of Zelda games.

  Verslag Legend of Zelda Symphony of the Goddesses - Soundtrack tot leven gewekt

  Complete stilte, waarna de eerste blaasinstrumenten worden ingezet. Tu-tu-du! Tu-tu-du-tu-du-tu-du! Het zijn de eerste klanken van een van de bekendste soundtracks uit de game-industrie: The Legend of Zelda. Voor de tweede keer binnen één jaar landt het Symphony of the Goddesses orkest in Amsterdam. XGN.nl sleurt je je mee.

  WIN - The Legend of Zelda concert tickets prijsvraag

  Op donderdag 29 september komt The Legend of Zelda naar de Heineken Music Hall in Amsterdam. Wil jij hierbij zijn? Dan heb je geluk, want bij XGN.nl maak je kans om tickets te winnen voor dit toffe concert! Lees hieronder hoe je meedoet aan deze The Legend of Zelda concert tickets prijsvraag.

  Top 10 sterke vrouwen in games

  In games hebben mannen natuurlijk nog altijd de overhand. Het principe dat de man een vrouw moet gaan ophalen bij één of andere enge eindbaas is nog altijd een veel voorkomend verhaal. Toch zijn er een hoop sterke vrouwen in games, die zelf van aanpakken weten. Dit is de top 10 sterke vrouwen in games.

  15 vette game wapens waar je in games mee hebt gevochten

  Heb je er weleens bij stil gestaan hoeveel mooie, gruwelijke, grappige, sterke wapens je eigenlijk in handen hebt in games? Die sleutel uit Kingdom Hearts, dat rode schild in Mario, of wat dacht je van dat kanon aan Samus' arm in Metroid? Hier heb je 15 vette game wapens waar je ongetwijfeld al mensen mee hebt omgelegd.

  The Legend of Zelda: The Minish Cap Nieuws

  Lon Lon Milk reclame prijst fictieve The Legend of Zelda melk aan

  Hoe zorgen de de Lon Lon Ranch uit The Legend of Zelda nu voor klanten voor haar melk? Uiteraard door flink haar melk te promoten met dit Lon Lon Milk reclamespotje.

  Wat is de beste Nintendo franchise? [Poll]

  Star Fox Zero komt morgen met een gloednieuw avontuur uit, waarin de buitenaardse vos het heelal moet zien te redden. De lang levende Nintendo franchise vestigt zijn naam met deze game weer tussen de grote namen die het bedrijf heeft voortgebracht. Maar wat is de beste Nintendo franchise?

  Kunstwerk Robin Williams op Wii U

  De tragische dood van acteur Robin Williams zit bij velen nog ongetwijfeld vers in het geheugen. Een fan van de acteur heeft als eerbetoon aan Robin een kunstwerkje gemaakt met Art Academy op zijn WiiU.

  Bayonetta 2 Direct van Nintendo op komst

  Nintendo zal een speciale Direct uitzending houden voor Bayonetta 2. Hierin krijgen we meer infomatie over de game die exclusief verschijnt voor de Wii U.

  De 10 beste duo's in games

  Games speel je vaak niet alleen. Of je nu gamet via internet en daar spelers ontmoet, of een verhaal doorspeelt met computergestuurde companen; je wordt altijd wel vergezeld. Er zijn daarom ook een aantal legendarisch duo's in games te vinden, die elkaar helpen wanneer het nodig is en elkaar nooit in de steek laten. Hier vind je een top 10 van de beste duo's in de geschiedenis van games.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.