The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D

  Uitgebracht voor

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Nintendo en uitgegeven door Nintendo

  9

  The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D Artikelen

  Beste kersttruien voor geeks

  Kerst is razendsnel onderweg en tijdens kerst zijn er twee soorten mensen die van kerst houden (ja degenen die er niet van houden, laten we voor nu buiten beschouwing). De mensen die zo van kerst houden dat ze zichzelf opdoffen en de mensen die zoveel van kerst houden dat ze zichzelf voor schut zetten met abominaties die wij “trui” noemen. Dit zijn de beste kersttruien voor geeks.

  De beste Zelda remakes - Terug naar Link's werelden!

  De Legend of Zelda-reeks neemt ons al minstens dertig jaar mee naar diverse werelden, tjokvol met unieke personages, diverse queesten en schitterende omgevingen. Sommige van die games zitten voor eeuwig in ons geheugen, maar andere titels keren soms in een hedendaags jasje terug om je brein even op te frissen. Welke dat zijn lees je in de beste Zelda remakes!

  Beste gamelevels ooit gemaakt - Stone Tower Temple uit Majora's Mask

  Ronddwalen door een gigantische open wereld is leuk, maar een doel of objectief hebben is wat je als gamer vooruit duwt; een legendarische schat of een wapen dat essentieel is. Levels en missies zijn belangrijk en daarom duiken wij in de geschiedenis van de beste gamelevels ooit. Deze keer een level uit The Legend of Zelda: Majora’s Mask.

  Beste Minecraft skins gebaseerd op andere games - Vierkante versies van onze helden

  Er zijn al duizenden of misschien wel miljoenen Minecraft skins gemaakt. Gamers over de hele wereld maken iets nieuws, of in dit geval proberen ze in pixels iets na te maken. Juist omdat het er zoveel zijn, hebben wij de beste Minecraft skins die gebaseerd zijn op games voor jullie op een rijtje gezet. Zit jouw favoriete game er tussen?

  Top 10 beste the Legend of Zelda games ooit gemaakt

  Er zijn een hoop mensen opgegroeid met de the Legend of Zelda franchise. Het eerste spel kwam uit in 1986 en heeft sindsdien een hoop fans verdiend met de games. Na 31 jaar genieten van de Nintendo games is het tijd voor een lijst met de top 10 beste the Legend of Zelda games.

  The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D Nieuws

  Wat is de beste Nintendo franchise? [Poll]

  Star Fox Zero komt morgen met een gloednieuw avontuur uit, waarin de buitenaardse vos het heelal moet zien te redden. De lang levende Nintendo franchise vestigt zijn naam met deze game weer tussen de grote namen die het bedrijf heeft voortgebracht. Maar wat is de beste Nintendo franchise?

  The Legend of Zelda TV-serie geruchten zijn vals

  Begin februari doken er geruchten op over een The Legend of Zelda TV-serie. Nu blijkt dat deze Zelda geruchten niet meer dan geruchten zijn, er komt geen Zelda TV-serie.

  Majora's Mask 3D de best verkochte game in februari

  In februari was The Legend of Zelda Majora's Mask 3D de best verkochte game in de Verenigde Staten. De game is een remake van The Legend of Zelda's klassieker Majora's Mask en kwam op 13 februari uit voor Nintendo 3DS.

  Uitslag Zelda Majora's Mask Special Edition prijsvraag

  Wie is de winnaar van de Majora's Mask prijsvraag afgelopen vrijdag? Jullie maakten kans op een geweldige Special Edition. Vandaag maken we de winnaar bekend!

  WIN - Zelda Majora's Mask Special Edition prijsvraag

  In samenwerking met Nintendo hebben wij een prachtige prijsvraag voor je. Je kan dit keer de special edition van The Legend of Zelda Majora's Mask winnen. Wil jij nou die Zelda Majora's Mask Special Edition winnen? Doe dan mee met deze actie.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.