The Legend of Zelda: Four Swords Anniversary Edition Artikelen

  Beste Minecraft skins gebaseerd op andere games - Vierkante versies van onze helden

  Er zijn al duizenden of misschien wel miljoenen Minecraft skins gemaakt. Gamers over de hele wereld maken iets nieuws, of in dit geval proberen ze in pixels iets na te maken. Juist omdat het er zoveel zijn, hebben wij de beste Minecraft skins die gebaseerd zijn op games voor jullie op een rijtje gezet. Zit jouw favoriete game er tussen?

  Beste kersttruien voor geeks - Kerst in (nerd) style

  Kerst is razendsnel onderweg en tijdens kerst zijn er twee soorten mensen die van kerst houden (ja degenen die er niet van houden, laten we voor nu buiten beschouwing). De mensen die zo van kerst houden dat ze zichzelf opdoffen en de mensen die zoveel van kerst houden dat ze zichzelf voor schut zetten met abominaties die wij “trui” noemen. Dit zijn de beste kersttruien voor geeks.

  9 gave Dutch Comic Con cosplay outfits - Creatief in Utrecht

  Op 24 en 25 november was het weer tijd voor Dutch Comic Con en dat kan maar één ding betekenen: cosplay! Steeds komen de meest creatieve cosplayers bij elkaar op conventies om hun nieuwste outfits te laten zien. Wij waren ook op Dutch Comic Con en dit zijn negen gave cosplay outfits die wij gezien hebben!

  Verslag Legend of Zelda Symphony of the Goddesses - Soundtrack tot leven gewekt

  Complete stilte, waarna de eerste blaasinstrumenten worden ingezet. Tu-tu-du! Tu-tu-du-tu-du-tu-du! Het zijn de eerste klanken van een van de bekendste soundtracks uit de game-industrie: The Legend of Zelda. Voor de tweede keer binnen één jaar landt het Symphony of the Goddesses orkest in Amsterdam. XGN.nl sleurt je je mee.

  WIN - The Legend of Zelda concert tickets prijsvraag

  Op donderdag 29 september komt The Legend of Zelda naar de Heineken Music Hall in Amsterdam. Wil jij hierbij zijn? Dan heb je geluk, want bij XGN.nl maak je kans om tickets te winnen voor dit toffe concert! Lees hieronder hoe je meedoet aan deze The Legend of Zelda concert tickets prijsvraag.

  The Legend of Zelda: Four Swords Anniversary Edition Nieuws

  Wat is de beste Nintendo franchise? [Poll]

  Star Fox Zero komt morgen met een gloednieuw avontuur uit, waarin de buitenaardse vos het heelal moet zien te redden. De lang levende Nintendo franchise vestigt zijn naam met deze game weer tussen de grote namen die het bedrijf heeft voortgebracht. Maar wat is de beste Nintendo franchise?

  Kunstwerk Robin Williams op Wii U

  De tragische dood van acteur Robin Williams zit bij velen nog ongetwijfeld vers in het geheugen. Een fan van de acteur heeft als eerbetoon aan Robin een kunstwerkje gemaakt met Art Academy op zijn WiiU.

  Bayonetta 2 Direct van Nintendo op komst

  Nintendo zal een speciale Direct uitzending houden voor Bayonetta 2. Hierin krijgen we meer infomatie over de game die exclusief verschijnt voor de Wii U.

  De 10 beste duo's in games

  Games speel je vaak niet alleen. Of je nu gamet via internet en daar spelers ontmoet, of een verhaal doorspeelt met computergestuurde companen; je wordt altijd wel vergezeld. Er zijn daarom ook een aantal legendarisch duo's in games te vinden, die elkaar helpen wanneer het nodig is en elkaar nooit in de steek laten. Hier vind je een top 10 van de beste duo's in de geschiedenis van games.

  The Legend of Zelda krijgt eigen Monopoly

  The Legend of Zelda krijgt een eigen Monoly. Het bordspel ligt vanaf 15 september in de winkelschappen en zal rond de veertig euro gaan kosten. Het is een verzamel-item voor de Link fanaten.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.