The Legend of Zelda Breath of the Wild Nieuws

  Breath of the Wild 2 reveal tijdens Nintendo Direct E3 2019

  Er komt een vervolg op Zelda: Breath of the Wild. De E3 2019 Nintendo Direct sloot daar mee af. Waar 'Breath of the Wild 2' over zal gaan is nog niet duidelijk. Het is zeldzaam dat een nieuwe Zelda een direct vervolg op de vorige is. Een releasedatum is niet aangekondigd.

  Nintendo Switch in de aanbieding bij bol.com voor 294 euro

  Wil je graag games als Breath of the Wild of Super Mario Odyssey spelen maar heb je nog geen Nintendo Switch? Sla dan nu je slag want bij bol.com is de Nintendo Switch in de aanbieding voor 294 euro. Deze aanbieding is nog voor ongeveer 11 uur aan de gang.

  Nintendo Labo VR update voor Mario Odyssey en Breath of the Wild

  De Nintendo Labo VR kit die 12 april uitkomt wordt ondersteund door Super Mario Odyssey en Breath of the Wild. Nintendo brengt op 25 april voor beide games een update uit. Een trailer is te zien op twitter en de Nintendo Labo site.

  The Legend of Zelda games krijgen een nieuwe aanvulling

  Er is een nieuwe The Legend of Zelda game in ontwikkeling door de makers van de twee voorgaande games uit de franchise. Monolith Soft, ook bekend van de Xenoblade Chronicles franchise, is aangenomen om Nintendo’s nieuwe pareltje te ontwikkelen. Verder zijn er nog maar weinig details bekendgemaakt.

  Fortnite Nintendo Switch is de meest gespeelde game van 2018 op de console

  2018 was een goed jaar voor de Nintendo Switch. Met een groot aanbod aan toffe games, heeft Nintendo de meest gespeelde games op de Switch bekendgemaakt met Fortnite op nummer één. Ook games als The Legend of Zelda; Breath of the Wild, Pokémon Let's Go en Super Smash Bros Ultimate kunnen niet uit het lijstje ontbreken.

  Nintendo Black Friday 2018 deals bekendgemaakt

  De Nintendo Black Friday 2018 deals zijn bekendgemaakt en geeft je flink wat korting op de grootste titels voor de Nintendo Switch. Super Mario Odyssey, The Legend of Zelda: Breath of the Wild en nog vele anderen. Ook zijn er vele kortingen te vinden op de Nintendo 3DS.

  Meest verkochte Nintendo games tot september 2018

  De meest verkochte games voor Nintendo consoles en handhelds zijn bekendgemaakt. Het gaat om de games die het meeste zijn verkocht voor de Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS en de Wii tot aan september 2018. Op bijna elk apparaat staat een Mario game op nummer een.

  Nintendo vacature duidt mogelijk op Breath of the Wild 2

  Nintendo heeft een nieuwe vacature online geplaatst. Het betreft een vacature voor The Legend of Zelda games. Mogelijk duidt de vacature op de maak van Breath of the Wild 2.

  Zelda game wint GOTY prijs op Game Developers Choice Awards

  Op de 18e editie van de Game Developers Choice Awards heeft de Zelda game Breath of the Wild de Game of the Year prijs gewonnen. De ceremonie werd gehouden in het Moscone Center in San Francisco.

  Zelda game grote winnaar van DICE Awards 2018

  De Legend of Zelda game Breath of the Wild is de grote winnaar geworden van de 21ste DICE Awards. Nintendo's game won vier prijzen, waaronder de Game of the Year prijs. Horizon Zero Dawn en Cuphead wonnen ook meerdere prijzen.

  Nintendo medewerker vindt game DLC goed bij Nintendo Switch passen

  Game DLC's zijn inmiddels een vertrouwd, niet altijd even populair, begrip binnen de gameswereld. Waar Xbox One en PlayStation 4 games al vol met DLC zitten, is Nintendo er met haar Nintendo Switch pas mee begonnen. Shinya Takahashi vindt dat DLC goed bij de console past.

  Nieuwe Zelda game al in ontwikkeling

  The Legend of Zelda Breath of the Wild mag dan dit jaar nog zijn uitgekomen, maar Nintendo zit niet stil voor wat betreft een nieuwe Zelda game. Die is namelijk al ontwikkeling.

  The Game Awards 2017 winnaars op een rijtje!

  Laat die champagneflessen maar poppen, want The Game Awards 2017 winnaars zijn allemaal bekend! Van Beste Audio Ontwerp tot Beste Handheld Game en van Beste Mobiele Game tot Meest Geanticepeerde Game, dit zijn The Game Awards 2017 winnaars voor je op een rijtje!

  The Game Awards winnaar 2017 is Zelda!

  In Los Angeles was gisteravond de uitreiking van The Game Awards, voor uitgevers en ontwikkelaars misschien wel de belangrijkste prijs die er te winnen valt. Nintendo kan haar geluk dan ook niet op, want The Game Awards winnaar is The Legend of Zelda: Breath of the Wild!

  Nintendo Switch verkoopcijfers nu al op helft van de Wii U

  De Nintendo Switch timmert hard aan de weg om de Wii U weg te blazen. Waar Nintendo's vorige console qua wereldwijde verkopen is blijven steken op 13,56 miljoen stuks, zijn de Nintendo Switch verkoopcijfers al de 7,63 miljoen gepasseerd. En dat na nog niet eens zeven maanden.

  Nintendo Switch controllers beschikbaar voor pre-order

  Op Amazon zijn Nintendo Switch controllers beschikbaar voor pre-order. De prijs die je betaalt voor de controllers is 29,99 dollar.

  The Legend of Zelda Breath of the Wild DLC 2 details bekendgemaakt

  De eerste The Legend of Zelda Breath of the Wild DLC 2 details zijn bekendgemaakt. Deze tweede DLC voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild, genaamd The Champions Ballad, moet dit najaar rond de feestdagen verschijnen. We hebben alle details op een rij gezet.

  Zelda Breath of the Wild DLC bevat een geheime kamer

  Zelda Breath of the Wild DLC kwam vorige week uit als deel van de season pass. Nu blijkt dat de uitbreiding een geheime kamer bevat waarmee je onder de map verschijnt. Nintendo heeft nog niet gereageerd op deze 'bug'.

  The Legend of Zelda Breath of the Wild DLC release is vandaag

  Vandaag is The Legend of Zelda Breath of the Wild DLC release. De eerste DLC voor Breath of the Wild heet Master Trials en is speelbaar voor de Nintendo Switch & Wii U.

  The Legend of Zelda Breath of the Wild DLC bevat ook Midna's helm

  Op 30 juni komt de eerste uitbreiding uit voor The Legend of Zelda op de Nintendo Switch en Wii U. De Breath of the Wild DLC bevat ook Midna’s helm naast de hard modus en Trial of the Sword.

  The Legend of Zelda Breath of the Wild DLC release is aangekondigd

  Nintendo heeft tijdens haar E3 2017 presentatie de eerste The Legend Of Zelda Breath of the Wild DLC release aangekondigd. Het eerste DLC pakket heet The Master Trials waar voornamelijk moeilijkere game modi in zitten verwerkt.

  The Legend of Zelda mobile game vermoedelijk in de maak

  Bronnen dicht bij de ontwikkeling van Nintendo mobile games zeggen dat er een The Legend of Zelda mobile game in de maak is. Nintendo heeft nog niet gereageerd.

  Zelda escape game komt naar Londen in juli

  The Legend of Zelda heeft een live-action escape game die op dit moment een tour maakt door Noord-Amerika. In juli komt de Zelda escape game naar Londen.

  Zelda Breath of the Wild patch maakt Japanse audio mogelijk

  The Legend of Zelda Breath of the Wild patch voegt negen nieuwe gesproken en ondertitelde talen toe. Het is nu mogelijk om naar de originele ingesproken stemmen te luisteren met Nederlandse ondertiteling.

  Eerste Zelda Breath of the Wild DLC details aangekondigd

  De season pass voor The Legend of Zelda Breath of the Wild zal twee uitbreidingen opleveren. De Eerste Zelda Breath of the Wild DLC details zijn nu bekend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.