The Legend of Zelda: A Link Between Worlds

  Uitgebracht voor

  Genres: Avontuur

  Gemaakt door Nintendo EAD. en uitgegeven door Nintendo

  8

  The Legend of Zelda: A Link Between Worlds Artikelen

  Beste kersttruien voor geeks

  Kerst is razendsnel onderweg en tijdens kerst zijn er twee soorten mensen die van kerst houden (ja degenen die er niet van houden, laten we voor nu buiten beschouwing). De mensen die zo van kerst houden dat ze zichzelf opdoffen en de mensen die zoveel van kerst houden dat ze zichzelf voor schut zetten met abominaties die wij “trui” noemen. Dit zijn de beste kersttruien voor geeks.

  Beste Minecraft skins gebaseerd op andere games - Vierkante versies van onze helden

  Er zijn al duizenden of misschien wel miljoenen Minecraft skins gemaakt. Gamers over de hele wereld maken iets nieuws, of in dit geval proberen ze in pixels iets na te maken. Juist omdat het er zoveel zijn, hebben wij de beste Minecraft skins die gebaseerd zijn op games voor jullie op een rijtje gezet. Zit jouw favoriete game er tussen?

  Top 10 beste the Legend of Zelda games ooit gemaakt

  Er zijn een hoop mensen opgegroeid met de the Legend of Zelda franchise. Het eerste spel kwam uit in 1986 en heeft sindsdien een hoop fans verdiend met de games. Na 31 jaar genieten van de Nintendo games is het tijd voor een lijst met de top 10 beste the Legend of Zelda games.

  Top 10 beste 3DS budget games van dit moment

  Waar je eerder al kon lezen over budget games voor de PlayStation 4, Xbox One, PC en Switch, is het nu de beurt aan de Nintendo 3DS om aandacht te krijgen. Want ook op Nintendo’s populaire handheld zijn er genoeg goede, goedkope games te vinden. Daarom stellen wij de top 10 beste 3DS budget games voor je samen.

  Verslag Legend of Zelda Symphony of the Goddesses - Soundtrack tot leven gewekt

  Complete stilte, waarna de eerste blaasinstrumenten worden ingezet. Tu-tu-du! Tu-tu-du-tu-du-tu-du! Het zijn de eerste klanken van een van de bekendste soundtracks uit de game-industrie: The Legend of Zelda. Voor de tweede keer binnen één jaar landt het Symphony of the Goddesses orkest in Amsterdam. XGN.nl sleurt je je mee.

  The Legend of Zelda: A Link Between Worlds Nieuws

  PS4 aanbieding bij bol.com naast Xbox One en 3DS aanbiedingen

  Een PS4 aanbieding is ontdekt naast een aantal Xbox One en 3DS aanbiedingen. Bij bol.com zijn er de aankomende weken extra scherpe prijzen op verschillende games van verschillende systemen te vinden. De aanbiedingen zijn nog een aantal weken beschikbaar.

  Wat is de beste Nintendo franchise? [Poll]

  Star Fox Zero komt morgen met een gloednieuw avontuur uit, waarin de buitenaardse vos het heelal moet zien te redden. De lang levende Nintendo franchise vestigt zijn naam met deze game weer tussen de grote namen die het bedrijf heeft voortgebracht. Maar wat is de beste Nintendo franchise?

  Nintendo Selects uitbreiding bevat nu ook 3DS spellen

  Nintendo heeft in Europa aangekondigd dat er een nieuwe Nintendo Selects uitbreiding komt, waarbij nu ook voor het eerst Nintendo 3DS gamen gaan horen.

  Nintendo kondigt 2DS en 3DS bonus actie aan

  Nintendo heeft een nieuwe 2DS en 3DS actie aangekondigd voor winter 2014. Wie zijn 2DS, 3DS of 3DS XL bij Club Nintendo tussen 11 september 2014 en 12 januari 2015 registreert, en zijn exemplaar van van Super Smash Bros. for Nintendo 3DS en/of Pokémon Omega Ruby of Pokémon Alpha Sapphire tussen 3 oktober en 12 januari registreert kan gratis een game downloaden uit de Nintendo eShop.

  Kunstwerk Robin Williams op Wii U

  De tragische dood van acteur Robin Williams zit bij velen nog ongetwijfeld vers in het geheugen. Een fan van de acteur heeft als eerbetoon aan Robin een kunstwerkje gemaakt met Art Academy op zijn WiiU.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.