The Last Story

  Uitgebracht voor Wii

  Genres: Actie, avontuur, stealth & role-playing

  Gemaakt door Mistwalker & AQ Interactive en uitgegeven door Nintendo & Mistwalker

  9

  The Last Story Artikelen

  Top 10 beste Wii games aller tijden

  Ruim tien jaar geleden verraste Nintendo iedereen met de Wii. Deze console was het begin van bewegingsbesturing in games. Er zijn in de loop der jaren een heleboel goede games voor de Wii uitgekomen. Daar blikken we nu op terug met deze lijst met de 10 beste Wii games aller tijden.

  De laatste dagen van de Wii - 10 must-haves

  Eind deze maand ligt de opvolger van de Wii, de Wii U, in de winkels. In 2006 kwam de Wii op de markt en zes jaar lang hebben we mogen genieten van Nintendo's revolutie met een bewegingsgevoelige controller. Nu is het dan ook een gepast moment om terug te kijken op die zes mooie jaren. Ondanks wat mindere perioden waar amper games verschenen, zijn er in de afgelopen zes jaar voldoende Wii-games op de markt verschenen om mooie lijstjes mee samen te stellen. Hieronder staan tien exclusieve games die naar onze mening elke Wii-eigenaar in zijn bezit moet hebben.

  The Last Story Review

  Sommige role-playing games kunnen je meenemen naar een adembenemend universum vol interessante personages, heroïsche avonturen en waardevolle schatten. Mits er een goed verhaal wordt verteld, is het niet moeilijk je al binnen korte tijd verbonden te voelen met de personages die op het beeldscherm de nodige worstelingen doormaken. Weet The Last Story voor de Wii ons op dit gebied van onze stoel weg te blazen?

  Oogappels 2012: The Last Story

  In de Oogappels hebben nog maar weinig aandacht geschonken aan echte Wii-titels. Daar komt nu verandering in, en hoe! Vandaag de beurt aan de epische RPG The Last Story.

  The Last Story Nieuws

  Final Fantasy bedenker: HD graphics leiden af

  Final Fantasy bedenker Hironobu Sakaguchi is er stellig over: niet alles in games moet draaien om HD graphics. Sterker nog, het kan volgens hem alleen maar afleiden bij ontwikkelaars.

  Reserveer The Last Story en krijg de Limited Edition

  Eerder deze week dook de Limited Edition van The Last Story al op in een Zwitserse webwinkel, maar werd toen snel weer offline gehaald. Nintendo kondigt nu zelf officieel deze bundel aan die je gratis zult krijgen bij een aantal winkels wanneer je de game reserveert.

  The Last Story krijgt een Limited Edition

  De Wii game The Last Story krijgt in Europa een Limited Edition. Deze zal tegelijk met de normale editie volgende maand in de winkels komen te liggen. Deze editie dook vandaag op in een Zwitserse webwinkel.

  The Last Story wordt mogelijk uitgegeven in Europa

  Nintendo plant mogelijk een release van Mistwalkers The Last Story in het westen, een prachtige RPG voor de Wii die het erg goed doet in Japan.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.