The Last Guardian Nieuws

  Nominaties Bafta game awards 2017 zijn bekend

  De nominaties voor de Bafta game awards 2017 zijn vandaag bekendgemaakt. Uncharted 4 steekt boven de rest uit met maar liefst acht nominaties, waaronder die van beste game. Drie acteurs van het spel zijn ook genomineerd.

  The Last Guardian companion book is onderweg

  Er is een The Last Guardian companion book onderweg voor fans die geinteresseerd zijn in de maakprocessen en inpiraties van The Last Guardian game.

  The Last Guardian update verbetert mogelijk framerate

  Er is een The Last Guardian update uitgekomen. Het gaat om update 1.03 en ondanks dat er geen officieel bericht van is uitgekomen, merken spelers op Reddit dat er veranderingen zijn aan de performance van de game.

  The Last Guardian trofeeën - In minder dan 5 uur uit te spelen

  The Last Guardian komt morgen uit maar er is nu al bekend in hoeveel uur je de game kunt uitspelen. Dit weten we dankzij de lijst met The Last Guardian trofeeën die online staat.

  The Last Guardian pre-orders hoger dan verwacht

  In een interview met MCV vertelt Joe Palmer, product manager bij Sony, over de voorverkopen van The Last Guardian. Hij vertelt erover dat hij blij verrast is met het aantal The Last Guardian pre-orders.

  Final Fantasy 15 of The Last Guardian - Voor welke ga jij? Stem nu!

  Final Fantasy XV is vandaag uitgekomen en vanaf 6 december kunnen we genieten van The Last Guardian. Beide games zijn super lang in ontwikkeling geweest, hopelijk was dat het waard. Voor welke game ligt jouw voorkeur, Final Fantasy 15 of The Last Guardian?

  The Last Guardian intro vrijgegeven door PlayStation Japan

  Na een lange tijd wachten is het bijna zo ver, volgende week komt The Last Guardian uit. Mocht je niet langer kunnen wachten, dan heeft Sony een The Last Guardian intro video voor je om je nog even zoet te houden.

  Nieuwe The Last Guardian trailer onthuld

  Er is een nieuwe The Last Guardian trailer onthuld. De release van The Last Guardian komt steeds dichterbij en daarom worden we al een beetje warm gemaakt met een CG Cinematic trailer van de game.

  The Last Guardian release krijgt 4K ondersteuning voor PS4 Pro

  The Last Guardian release is de laatste in het rijtje games wat grafisch en prestatiegerichte upgrades krijgt voor de nieuwe PlayStation 4 Pro. Dat zegt Eurogamer.

  The Last Guardian trailer uit Japan verschenen

  Er is een Japanse The Last Guardian trailer verschenen vanaf de Tokyo Game Show. Deze trailer toont wat van de eerste momenten uit de game. Helaas is er geen ondertiteling beschikbaar voor de teksten in de trailer.

  The Last Guardian release wederom uitgesteld

  De ontwikkeling van The Last Guardian is niet geheel vlekkeloos verlopen. Ook op het einde duiken er nog wat problemen op, waardoor The Last Guardian release wederom is opgeschoven. In plaats van oktober zal de game nu pas in december verschijnen.

  The Last Guardian collectors edition nu te pre-orderen

  Na de presentatie van Sony gisteren op de E3 is op Amazon The Last Guardian collectors edition verschenen. Er zit onder andere een beeldje, een artbook, een steelbook case en natuurlijk The Last Guardian!

  The Last Guardian release eindelijk aangekondigd

  Na vele jaren wachten hebben we eindelijk een datum voor The Last Guardian release. De langverwachte game moet op 25 oktober 2016 uitkomen, exclusief voor de PlayStation 4.

  The Last Guardian release komt nog steeds dit jaar

  Er wordt niet vaak wat bekendgemaakt over de langverwachte game The Last Guardian, maar als er nieuws over komt is het wel een klapper. Zo is is er goed bericht gekomen over The Last Guardian release.

  The Last Guardian komt naar Tokyo Game Show

  Het lijkt er heel sterk op dat The Last Guardian te zien zal zijn op de Tokyo Game Show van volgende week. Daar hint het ontwikkelteam naar op Twitter.

  The Last Guardian details - Ico en Shadow of the Colossus

  Geestelijke vader Fumito Ueda deelt wat The Last Guardian details, en praat over de connectie in de game met zijn eerdere games Ico en Shadow of the Colussus.

  The Last Guardian screenshots tonen spectaculaire setting

  The Last Guardian maakte op de E3 2015 zijn opwachting en de allereerste gameplay beelden van deze langverwachte PlayStation 4 titel werden getoond. Nu zijn er ook nieuwe The Last Guardian screenshots.

  The Last Guardian release in 2016 - Er is weer hoop

  De kogel is door de kerk: The Last Guardian verschijnt op de PlayStation 4. Tijdens de persconferentie van Sony tijdens de E3 kwam de mysterieuze game van Team Ico voorbij, evenals een The Last Guardian release.

  The Last Guardian op E3 2015 te zien volgens 'betrouwbare bron'

  Na jaren van stilte en onzekerheid lijkt The Last Guardian op E3 2015 te worden getoond. De Britse krant The Guardian heeft dat van een betrouwbare bron gehoord.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.