The Last Guardian Artikelen

  De beste PS4 games op een rijtje - Het volledige overzicht van exclusieve titels!

  Sony heeft met de PlayStation 4 een goudmijntje in handen en dat heeft deels te maken met de exclusieve games. Met de volgende generatie in het vizier is het tijd om de beste PS4 games die exclusief zijn voor het platform op een rijtje te zetten. We zetten nu niet tien, maar alle 34 voor je op een rijtje!

  Top 10 beste PlayStation 4 aanbiedingen van het moment

  Dit zijn de tien beste PlayStation 4 aanbiedingen van het moment. Nu de koude dagen er weer aankomen en het buiten langer donker wordt, is er meer tijd om te gamen. Deze tien beste PlayStation 4 aanbiedingen geven je weer genoeg te doen de komende maanden.

  Top 10 tofste game companions - Samen sta je sterk

  Of je nou moet overleven in een wereld vol met monsters of samen de strijd aangaat met een leger van vijanden, het is altijd leuker als je jouw avonturen kunt delen met een ander. Teamwork is soms cruciaal. In de top 10 tofste game companions sommen we de vetste samenwerkingen voor je op!

  De 10 beste E3 momenten aller tijden - Intens genieten

  E3 is een leuke tijd voor gamers. De beurs bestaat al meer dan twintig jaar en dat heeft voor spectaculaire momenten gezorgd. Dit zijn de beste E3 momenten aller tijden.

  Top 5 beste PlayStation 4 exclusives 2016 - De parels van je PS4

  Het jaar zit er alweer bijna op en het is tijd om terug te kijken. De PlayStation 4 heeft een goed jaar gehad door de PlayStation 4 Pro en de PlayStation VR. Maar hoe zit het eigenlijk met de game releases? Wat zijn de beste PlayStation 4 exclusives 2016?

  Top 5 game flops 2016 - Welke voldoen niet aan de hype?

  2016 was over het algemeen een goed jaar met veel nieuwe games van hoog niveau. Helaas is er ook een aantal games die niet aan de de verwachtingen hebben voldaan en dus tegenvallen. In deze special lees je de top 5 game flops 2016!

  The Last Guardian Review - Haat-liefdeverhouding

  Met argusogen volgen vriend en vijand al jarenlang het nieuwste project van Team Ico: The Last Guardian. In deze The Last Guardian review worden de plus- en minpunten besproken van een jarenlang project waarvan het oordeel lastig is om uit te spreken.

  Wat verwacht jij van The Last Guardian? - XGN Doe Mee

  De laatste maand van het jaar is aangebroken, dus wij mogen ons weer gaan opmaken voor alle eindejaarslijstjes! Natuurlijk kun je zelf ook stemmen bij de XGN Game Awards, maar tegelijkertijd houden we ook de andere lijstjes bij. En vandaag gaat het over zo'n potentiele topper. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Wallpaper Pick december met The Last Guardian en Star Wars

  Het einde van het jaar is alweer in zicht! Ben je al aan het klaarstomen voor die gaming marathon die je in de kerstvakantie gaat houden? Laten we je alvast helpen om in de sfeer te komen met een gloednieuwe achtergrond. Kies er hier een uit in de Wallpaper Pick december!

  The Last Guardian release - Een game die al 9 jaar in ontwikkeling is

  Het wachten is bijna voorbij, The Last Guardian release is volgende week en daarom zullen we kijken naar wat er sinds de aankondiging met de game is gebeurd.

  XGN Game Awards 2016 - De nominaties per categorie

  Het is bijna weer zover, de jaarlijkse XGN Game Awards. Tijdens de XGN Game Awards 2016 is het, net als voorgaande jaren, mogelijk om te stemmen op jouw favoriete game van dit jaar. Stemmen geeft de game niet alleen meer aandacht, maar je kunt er zelf ook nog leuke prijzen mee winnen.

  Top 10 Collector's Editions van E3 games - Deze moet je hebben

  Echte fans van franchises nemen geen genoeg met een digitale download of een hoesje waar ze nooit meer naar omkijken. Voor deze mensen zijn de speciale edities in het leven gebracht, die een game release een heel feest maken. Deze top 10 Collector's Editions van E3 games scharen zich daarbij.

  The Last Guardian Preview - Geen reden om met argusogen te kijken

  Toen The Last Guardian alweer werd uitgesteld, was het eerder deze week even een traantje wegpinken. Gelukkig is het maar voor even. Tijdens de Tokyo Game Show zagen we dat we niet met argusogen naar deze titel hoeven te kijken. Lees meer details in deze The Last Guardian preview.

  PS4 exclusives 2016 - De releases op een rij

  Voor de PlayStation 4 verschijnen dit jaar weer meerdere exclusives. De laatste tijd zijn meerdere titels aangekondigd of uitgesteld, waardoor het soms moeilijk is om overzicht te houden. Daarom zetten wij hier alle releases op een rijtje. Check hier de PS4 exclusives 2016!

  Top 10 E3 games voor 2016 - De tofste games die dit jaar uitkomen

  E3 2016 zit erop en ook dit jaar zijn er weer tientallen games aangekondigd en getoond op de beurs. Maar welke E3 2016 games die dit jaar uitkomen zijn nog eigenlijk het tofst? Je leest het in de top 10 E3 games voor 2016!

  The Last Guardian PS4 Preview - De release is in zicht!

  Je gelooft het misschien niet, maar op 25 oktober aanstaande moet The Last Guardian echt uitkomen. Wij konden op de E3 in Los Angeles al aan de slag met deze langverwachte titel en onze ervaringen lees je hier in deze The Last Guardian PS4 preview!

  Top 7 PlayStation 4 Exclusive games om in de gaten te houden

  De Sony persconferentie tijdens de E3 begon vannacht om drie uur Nederlandse tijd. Het kan dus goed zijn dat je het gemist hebt. Tijdens de presentatie werden er heel wat PlayStation exclusives games getoond. Wij zetten ze op een rijtje in deze top 7 PlayStation 4 exclusive games, omdat je er niets van gemist mag hebben.

  Top 7 beste E3 persconferenties volgens jullie

  Iedereen alweer een beetje bijgekomen van de aaneenschakeling aan verbazingen? We hopen dat je klaar bent voor het resultaat van de poll die gisteren online is gezet. Ga er maar goed voor zitten, want dit is de top 7 beste E3 persconferenties volgens jullie.

  Dit is het belangrijkste E3 nieuws van dinsdag 14 juni

  De laatste twee persconferenties zijn alweer gehouden en daarmee is dinsdag 14 juni afgelopen! Zeven partijen hebben de afgelopen dagen het podium opgeëist om hun zegje te doen en de games zijn om de oren gevlogen. Lees snel het belangrijkste E3 nieuws om niks te missen van de laatste conferenties.

  PS4 E3 Verwachtingen in 2016 - Vol verwachting klopt ons hart

  Het is bijna weer zover. Dan barst de E3 weer los in het zonnige Los Angeles. Sony is ook weer van de partij, en toont op de beurs haar nieuwste projecten. Maar wat gaan we allemaal te zien krijgen? De grootste wensen zijn verwerkt in deze top 5 PS4 E3 verwachtingen!

  Top 5 beste game onthullingen van 2015

  Dit kalenderjaar telde enkele toptitels, zoals The Witcher 3: Wild Hunt, Bloodborne, Fallout 4 en nog veel meer. Maar 2015 kenden ook enkele onthullingen voor titels die dit jaar uitkwamen, of ons gaan verblijden in 2016. XGN heeft voor jou de top 5 beste game onthullingen van 2015!

  Tokyo Game Show 2015 verwachtingen - Wat we kunnen zien

  De Tokyo Game Show komt er weer aan. Het evenement loopt dit jaar van 17 tot 20 september en dat brengt natuurlijk een heleboel verwachtingen met zich mee. Met die reden hebben we de Tokyo Game Show 2015 verwachtingen opgesteld van wat we kunnen gaan zien.

  E3 2015 verwachtingen die niet uitkwamen

  De E3 is bijna ten einde en dus kunnen we de balans opmaken. We hebben een aantal mooie aankondigingen gezien, een paar minder mooie en hier en daar de nodige verrassingen. Maar welke E3 2015 verwachtingen kwamen juist niet uit?

  Top 10 beste E3 trailers - Schitterende werelden en lompe wapens

  We hebben tijdens de E3 persconferentie flink wat trailers voorbij zien komen. Soms kun je door de bomen het bos niet meer zien, maar daar helpen we je een handje bij. Speciaal voor jou is dit de top 10 beste E3 trailers.

  Top 10 beste E3 games voor 2016 - Deze zijn het wachten waard

  Tijdens de E3 kwamen er veel games voorbij en stuk voor stuk kregen ze een releasedatum toegereikt. Helaas zitten er daar ook verschillende bij die we volgend jaar pas zullen zien. Dit is de top 10 beste E3 games voor 2016.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.