The Last Guardian

  Uitgebracht voor PlayStation 4

  Genres: Actie, avontuur & role-playing

  Gemaakt door Team Ico en uitgegeven door Sony Computer Entertainment

  7

  The Last Guardian Artikelen

  De beste PS4 games op een rijtje - Het volledige overzicht van exclusieve titels!

  Sony heeft met de PlayStation 4 een goudmijntje in handen en dat heeft deels te maken met de exclusieve games. Met de volgende generatie in het vizier is het tijd om de beste PS4 games die exclusief zijn voor het platform op een rijtje te zetten. We zetten nu niet tien, maar alle 34 voor je op een rijtje!

  Top 10 beste PlayStation 4 aanbiedingen van het moment

  Dit zijn de tien beste PlayStation 4 aanbiedingen van het moment. Nu de koude dagen er weer aankomen en het buiten langer donker wordt, is er meer tijd om te gamen. Deze tien beste PlayStation 4 aanbiedingen geven je weer genoeg te doen de komende maanden.

  Top 10 tofste game companions - Samen sta je sterk

  Of je nou moet overleven in een wereld vol met monsters of samen de strijd aangaat met een leger van vijanden, het is altijd leuker als je jouw avonturen kunt delen met een ander. Teamwork is soms cruciaal. In de top 10 tofste game companions sommen we de vetste samenwerkingen voor je op!

  De 10 beste E3 momenten aller tijden - Intens genieten

  E3 is een leuke tijd voor gamers. De beurs bestaat al meer dan twintig jaar en dat heeft voor spectaculaire momenten gezorgd. Dit zijn de beste E3 momenten aller tijden.

  Top 5 beste PlayStation 4 exclusives 2016 - De parels van je PS4

  Het jaar zit er alweer bijna op en het is tijd om terug te kijken. De PlayStation 4 heeft een goed jaar gehad door de PlayStation 4 Pro en de PlayStation VR. Maar hoe zit het eigenlijk met de game releases? Wat zijn de beste PlayStation 4 exclusives 2016?

  The Last Guardian Nieuws

  Nominaties Bafta game awards 2017 zijn bekend

  De nominaties voor de Bafta game awards 2017 zijn vandaag bekendgemaakt. Uncharted 4 steekt boven de rest uit met maar liefst acht nominaties, waaronder die van beste game. Drie acteurs van het spel zijn ook genomineerd.

  The Last Guardian companion book is onderweg

  Er is een The Last Guardian companion book onderweg voor fans die geinteresseerd zijn in de maakprocessen en inpiraties van The Last Guardian game.

  The Last Guardian update verbetert mogelijk framerate

  Er is een The Last Guardian update uitgekomen. Het gaat om update 1.03 en ondanks dat er geen officieel bericht van is uitgekomen, merken spelers op Reddit dat er veranderingen zijn aan de performance van de game.

  The Last Guardian trofeeën - In minder dan 5 uur uit te spelen

  The Last Guardian komt morgen uit maar er is nu al bekend in hoeveel uur je de game kunt uitspelen. Dit weten we dankzij de lijst met The Last Guardian trofeeën die online staat.

  The Last Guardian pre-orders hoger dan verwacht

  In een interview met MCV vertelt Joe Palmer, product manager bij Sony, over de voorverkopen van The Last Guardian. Hij vertelt erover dat hij blij verrast is met het aantal The Last Guardian pre-orders.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.