The King of Fighters XIV

  Uitgebracht voor PlayStation 4

  Genres: Vechten

  Gemaakt door Deep Silver en uitgegeven door Deep Silver

  The King of Fighters XIV Artikelen

  Top vijf crossover game franchises - Toffe games bij elkaar gebracht!

  Binnenkort komt Mario + Rabbids Kingdom Battle uit voor de Nintendo Switch. In deze crossover game komen de werelden van Super Mario Bros. en Raving Rabbids bij elkaar. Daarom gingen wij eens op zoek naar andere toffe crossover game franchises. Check hier de top vijf crossover game franchises!

  Game releases augustus 2016 - Eindelijk No Man's Sky!

  De eerste van de maand is standaard de dag dat het maandoverzicht voor de game releases wordt uitgegeven. Ook deze maand staan er weer hele mooie titels tussen met als hoogtepunt natuurlijk No Man's Sky! Kijk snel hieronder wat je nog meer kan vinden in het game releases augustus 2016 maandoverzicht.

  The King of Fighters XIV Nieuws

  King of Fighters 14 demo vanaf morgen beschikbaar

  King of Fighters 14 komt volgende maand al uit en brengt weer een portie meedogenloze vuistgevechten naar de PlayStation 4. Om je te voorzien in je portie digitale uitdaging, kan je vanaf morgen al aan de slag met de King of Fighters 14 demo.

  King of Fighters 14 release bekendgemaakt

  Fans van het fighting genre hebben weer een nieuwe titel om naar uit te kijken. De nieuwe King of Fighters 14 release is bekendgemaakt door Deep Silver. De Fighter wordt uitgebracht op 26 augustus.

  © 2005 - 2023 Alle rechten voorbehouden.