The Flock

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Vogelsap en uitgegeven door Vogelsap

  The Flock Artikelen

  De 5 engste horror games van 2015 - zenuwslopend goed!

  In 2015 zijn we verwend met talloze toffe titels. Daartussen zaten de nodige games om je bloed te doen stollen. Lees hier wat de 5 engste horror games van 2015 zijn!

  The Flock gamescom hands-on - Nederlands pareltje

  Alweer bijna twee jaar geleden ging Rox voor het eerst aan de slag met The Flock. Nu, vlak voor zijn release van 21 augustus, konden we de game nog een keer spelen op de Gamescom 2015. Hoe de game zich verder heeft ontwikkeld in de afgelopen twee jaar, lees je in deze The Flock gamescom hands-on!

  The Flock Preview

  De grote man Suda51 speelde tijdens de afgelopen Gamecom een spelletje van iemand anders dat hij leuk vond. Het was The Flock, een game van Nederlandse bodem. Hoewel de game pas volgend jaar uitkomt, timmert het Nederlandse Vogelsap hard aan de weg om een spannende titel neer te zetten.

  The Flock Nieuws

  The Flock release bekendgemaakt - Nederlands product!

  Game ontwikkelaar Vogelsap heeft laten weten dat The Flock release op 21 agustus is. De game vanaf die dag te downloaden op Steam, de Humble Store of vanaf de website van Vogelsap. De game kost 16,99 euro en alle DLC wordt daarbij gratis geleverd.

  The Flock verkoop alleen mogelijk zolang de populatie in-game nog leeft

  De horror/thriller game The Flock is binnenkort op Steam te koop op wel een heel unieke manier: The Flock verkoop is alleen mogelijk zolang de populatie in de game nog leeft.

  The Flock alpha key gratis, maar niet via malafide website

  De Nederlandse ontwikkelaar Vogelsap is bezig met wat ze noemen een "first person asymmetrische multiplayer thriller game" die de titel The Flock draagt. Hoewel de game nog niet af is probeert een malafide website Steam keys te verkopen. Lees hier hoe je dit weekend gratis een The Flock alpha key krijgen.

  The Flock closed bèta nu beschikbaar

  The Flock, een first person multiplayer thriller van de Nederlandse indiestudio Vogelsap, biedt nu de kans om je in te schrijven voor de closed bèta. Ook krijgen we een eerste indruk op de game via de nieuwe trailer.

  The Flock mag direct naar Steam

  The Flock, een multiplayer thriller voor de PC afkomstig van de Nederlandse ontwikkelaar Vogelsap, mag meteen op Valve's distributieplatform verschijnen. De game slaat daarmee Steam Greenlight over, de fase waarin ontwikkelaars een gameconcept kunnen laten peilen door de community en Valve zelf. Daarna verschijnt het spel, mits het genoeg stemmen heeft behaald, op Steam.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.