The Evil Within 2

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Avontuur & survival horror

  Gemaakt door Tango Gameworks en uitgegeven door Bethesda

  8.5

  The Evil Within 2 Artikelen

  10 horrorgames om te spelen op vrijdag de 13de!

  Het is vrijdag de 13e, tijd om te griezelen! Deze top 10 games kun je vandaag rustig spelen, al is rustig niet helemaal het juiste woord....

  Beste horror games om tijdens Halloween te spelen

  Een reis door de hel, demonen, buitenaardse wezens of bloederige taferelen. Bibberen van angst, jumpscares, psychologische martelingen of bizarre mindfucks. Halloween komt er weer aan en dit zijn de beste horror games die je morgen kunt spelen! Bereid je voor op een hoop hartkloppingen.

  PlayStation Store deals - Van deze Halloweendeals schrik je je rot

  De PlayStation Store heeft weer een mooie lijst met aanbiedingen. Deze keer staat dit in het teken van Halloween, wat bijna zover is. In de PlayStation Store zien we weer een groot aantal deals. Lees hier de top 10 games die nu in de PlayStation Store deals te downloaden zijn.

  De grootste E3 2018 geruchten op een rijtje

  De E3 kriebels hangen weer in de lucht net als de vele E3 2018 geruchten. Welke geruchten zijn het meest interessant en welke geruchten worden waargemaakt dit jaar? Wij zetten ze op een rijtje.

  Top 10 VR games die een aanwinst zouden zijn

  De aanstormende trein die VR heet wijkt nergens voor uit. Alleen maar meer games worden gegrepen en krijgen een Virtual Reality versie. Maar welke titels zouden we graag in VR willen zien? Je leest het in deze top 10 VR games special!

  The Evil Within 2 Nieuws

  Amazon Prime Day deals voor het eerst in Nederland

  De Amazon Prime Day deals zijn van start gegaan en dat brengt flink wat aanbiedingen met zich mee. Het is de eerste keer dat er in Nederland een Amazon Prime Day is. Het betekent flinke kortingen voor Amazon Prime leden op onder andere games en hardware

  Game Mania Summer Sale 2018 van start op nieuwe en USED games

  De Summer Sale 2018 is in volle gang bij Game Mania. De winkelketen heeft een scala aan koopjes in de winkel liggen, waardoor je voor een zacht prijsje de grootste games kunt kopen. Absolute toppers als deze kun je bijna niet aan je voorbij laten gaan.

  Top 10 aanbiedingen uit de Playstation Store Sale

  Er is weer een Playstation Store sale. Tot 12 april zijn er tijdens de speciale paasaanbiedingen honderden games in de uitverkoop.

  The Evil Within 2 update bevat first-person modus

  Bethesda heeft een The Evil Within 2 update uitgebracht. De gratis update bevat een prachtig cadeau op deze Valentijnsdag, de horror game heeft namelijk een first-person modus gekregen! De update voor The Evil Within 2 is vanaf nu beschikbaar op de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

  The Evil Within 2 demo laat je een paar missies gratis griezelen

  Waar eerder al Wolfenstein 2 een demo kreeg van uitgever Bethesda, is daar vanaf vandaag ook een The Evil Within 2 demo bijgekomen. Voordat je een te griezelig spel koopt om te spelen, kan je eerst een paar uurtjes kijken of het wat voor je is voordat je de portemonnee trekt.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.