The Evil Within

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Avontuur & survival horror

  Gemaakt door Tango Gameworks en uitgegeven door Bethesda Softworks

  7

  The Evil Within Artikelen

  Top 10 beste Xbox One sales voor mensen met een laag budget

  Alles lijkt alleen maar duurder te worden tegenwoordig. Maar een goede game hoeft niet meteen duur te zijn. Toch is het soms wel moeilijk om die goedkope games te vinden. Daarom hebben wij hier een lijstje gecreëerd, met de beste Xbox One sales.

  10 games met mooie graphics van de afgelopen 5 jaar

  Ben jij een fanatieke gamer? Wij hebben speciaal voor jou een lijst gemaakt van games met mooie graphics van de afgelopen 5 jaar. We benoemen games zoals Far Cry 4, The Evil Within en nog veel meer.

  10 goedkope Xbox One games voor onder de kerstboom

  Kerst komt steeds dichterbij en er moeten wel cadeautjes onder de boom komen. Daarom hebben wij een lijstje voor je gemaakt van 10 goedkope Xbox One games die je op je verlanglijstje kunt zetten.

  Top 10 engste Halloween games - Angstaanjagend goed

  Het jaarlijkse feest genaamd Halloween wordt vandaag op 31 oktober gevierd. Hoewel Halloween in Nederland op kleinere schaal wordt gevierd dan in bijvoorbeeld de VS of Japan, blijft het leuk om er een griezelig dagje op na te houden. Speciaal daarom hebben we hier de top 10 engste Halloween games voor je op een rij gezet!

  5 hele grote game designers die er mee kapten

  Hoewel wereldwijd miljoenen gamers met hun grijpgrage klauwen naar de controllers grabbelen, gaat het er bij de ontwikkelaars achter de schermen niet altijd even gezellig aan toe. Soms lopen de gemoederen zelfs zó erg op, dat bekende producenten/regisseurs hun comfortabele baantje verlaten! Dit zijn 5 grote game designers die er mee kapten!

  The Evil Within Nieuws

  Xbox Live Deals with Gold met Resident Evil en Fortnite

  Net als vorige week zijn er deze week weer een aantal leuke aanbiedingen in de Xbox Live Deals with Gold. Toch is het deze week een speciale week. Het is Shocktober en dat wil zeggen dat er een aantal horror games in de aanbieding zijn, zoals Resident Evil en Friday the 13th.

  The Evil Within 2 mogelijk gelekt voor Bethesda persconferentie

  Het woord gaat rond dat The Evil Within 2 aanwezig zal zijn tijdens de E3 persconferentie. Een advertentie van de game op Reddit ging te vroeg online.

  The Evil Within sequel mogelijk gelekt

  Het is goed mogelijk dat we binnenkort meer zullen horen van een The Evil Within sequel. Er zou namelijk een vervolg van de horrorgame in de maak zijn.

  Wordt Wolfenstein sequel aangekondigd op de E3?

  De website Eurogamer.net plaatste gisteren een bericht waarin gemeld werd dat Bethesda van plan is om een Wolfenstein sequel aan te kondigen op de E3. Bethesda zou volgens de geruchten naast een opvolger voor Wolfenstein ook een sequel van The Evil Within aankondigen op de E3.

  The Evil Within DLC 'The Executioner' release bekend

  Bethesda heeft de releasedatum voor de allerlaatste The Evil Within DLC bekendgemaakt. De allerlaatste uitbreiding voor de survival horror game genaamd 'The Executioner' moet eind deze maand te downloaden zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.