The Escapists

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Puzzel & strategie

  Gemaakt door Team17 en uitgegeven door Team17

  7

  The Escapists Artikelen

  De top 5 beste games van 2015 volgens Hidde Brummer

  Hidde is het broekie van de redactie. Maar dat mag de pret niet drukken, want hij is wel echt een game-liefhebber. Hij raakt niet uitgepraat over NBA. En toch is dat niet de game die je op 1 vindt. Welke dat wel is, lees je in deze top 5 beste games van 2015 volgens Hidde.

  The Escapists The Walking Dead Review - Een frisse wind in het genre!

  Let's face it: zombies vind je overal vandaag de dag. Of het nou is in games, films, series of gewoon op straat, je ontkomt simpelweg niet aan de hordes ondoden. The Escapists kennen we natuurlijk al van zijn grappige, Pokémon-achtige stijltje,

  The Escapists Review - Gevangenisje spelen

  The Escapists is begin dit jaar al uitgekomen voor de Xbox One en de PC, maar nu is de game eindelijk ook voor PlayStation 4 verkrijgbaar. In deze game ga je de bak in en mag je er op eigen houtje weer uit zien te breken. Lees in de The Escapists review hoe wij onze gevangenisontsnapping ervaren hebben.

  The Escapists Review - Een toffe 'all in one' game

  De gevangenis is een plek waar niemand graag wil zitten. Maar als je dan toch opgesloten zit, dan is het wel handig als je weet hoe je moet ontsnappen. In The Escapists draait alles om het ontsnappen uit zo'n gevangenis. Een perfect strijdtoneel voor een game, toch?

  The Escapists Nieuws

  Xbox Live Deals with Gold bevat deze week weinig kortingen

  De Xbox Live Deals with Gold zijn weer bekend. Deze week laat Larry 'Major Nelson' Hryb op zijn blog weten dat er niet heel veel kortingen zijn. De aanbiedingen die er wel zijn, hebben betrekking tot 'kleinere' games. Alle Xbox Live Gold leden kunnen van de acties gebruikmaken.

  Gratis Games With Gold voor oktober bekend gemaakt

  De lijst met gratis Games With Gold van de maand oktober is bekendgemaakt door Microsoft.

  Team 17 gaat fungeren als uitgever The Escapist

  The Escapist is een game waarin je uit een gevangenis probeert te ontsnappen. Nadat er genoeg geld opgehaald was voor het ontwikkelen van de game heeft Team 17 nu gezegd de game uit te willen geven.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.