The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Massive multiplayer & role-playing

  Gemaakt door ZeniMax Online Studios en uitgegeven door Bethesda Softworks

  8.5

  The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited Artikelen

  Nieuwe ESO chapter Blackwood heeft gave features

  Er is een nieuw hoofdstuk in Elder Scrolls online aangekondigd. Het nieuwe verhaal genaamd Blackwood zal een heleboel nieuwe features hebben en een geweldig nieuw verhaal bieden voor de spelers. Wij kregen de kans om de creative director van ESO, Rich Lambert, te interviewen over dit nieuwe project. Hierdoor hebben wij een hoop informatie gekregen over Blackwood en de nieuwe features.

  The Elder Scrolls Online Markarth DLC - Waardige afsluiter van het jaar

  2020 stond voor The Elder Scrolls Online in het teken van The Dark Heart of Skyrim. Het jaar aan content wordt afgesloten met de Markarth DLC. Lees nu of de nieuwe content indruk weet te maken en het tweede seizoen succesvol afsluit.

  5 redenen om uit te kijken naar de Markarth DLC van Elder Scrolls Online

  Het Dark Heart of Skyrim verhaal komt in The Elder Scrolls bijna ten einde. Met de Markarth DLC wordt het laatste hoofdstuk verteld. Maar naast het verhaal zijn er nog meer dingen om enthousiast te worden van de nieuwe content. Dit zijn 5 redenen om uit te kijken naar de Markarth DLC voor Elder Scrolls Online.

  Deze next-gen games kan je nu goedkoop scoren!

  Over een maand tijd komen dan eindelijk de next-gen consoles eraan. Een PS5 en Xbox Series X zijn alleen niet goedkoop en je houdt mogelijk niet veel over voor de nieuwste titels. Gelukkig kan je nu al goedkoop een aantal next-gen games in huis halen!

  Reageer en Win: ESO Crowns voor The Elder Scrolls Online!

  Terwijl we deze week nog even moeten bijkomen van het zomerweer en de chaotische pre-orders, is het weekend alweer aangebroken. Dat betekent ook dat het weer tijd is voor de Reageer en Win, waarin we ESO Crown codes voor The Elder Scrolls Online weggeven!

  The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited Nieuws

  Elder Scrolls Online komt naar PS5 en Xbox Series X

  De next-gen versie van The Elder Scrolls Online komt binnenkort naar de PS5 en Xbox Series X. De Console Enhanced-editie komt begin juni uit voor de consoles en heeft een groot aantal verbeteringen.

  Reveal van The Elder Scrolls Online uitbreiding uitgesteld door inauguratie

  The Dark Heart of Skyrim is ten einde gekomen met de Markarth DLC en dat betekent dat het tijd wordt voor een nieuwe uitbreiding. De grote reveal van Gates of Oblivion voor The Elder Scrolls Online wordt nu alleen uitgesteld door de inauguratie van Joe Biden.

  The Elder Scrolls Online viert Kerst met het New Life festival

  De feestdagen komen eraan en voorbereiden voor Kerst zijn in volle gang. Niet alleen in het echte leven wordt het feest gevierd, maar ook in games. In The Elder Scrolls Online kan je nu namelijk deelnemen aan het New Life festival.

  The Elder Scrolls Online krijgt Gates of Oblivion uitbreiding in 2021!

  The Dark Heart of Skyrim, het jaar van content voor The Elder Scrolls Online, is pas net ten einde, maar er is nu al een nieuwe uitbreiding aangekondigd voor de MMO. Zenimax Online Studios komt in 2021 namelijk met de Gates of Oblivion uitbreiding.

  The Elder Scrolls Online nu tijdelijk gratis te spelen!

  Als je nog nooit The Elder Scrolls Online hebt gespeeld, maar wel benieuwd bent naar de MMO, dan is nu de kans om je slag te slaan. De populaire game van Zenimax Online Studios is nu namelijk tijdelijk gratis te spelen.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.