The Elder Scrolls Online: Summerset

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Avontuur, massive multiplayer & role-playing

  Gemaakt door ZeniMax Online Studios en uitgegeven door Bethesda Softworks

  8.8

  The Elder Scrolls Online: Summerset Artikelen

  ESO Murkmire DLC Special - Op bezoek in het thuisland van de Argonians

  Eeuwenoude stammen, een mysterieuze entiteit, levensgevaarlijke flora en fauna en moerassen waar je binnen een minuut in wegzakt. Welkom in Murkmire, onderdeel van de Black Marsh en de locatie waar de nieuwe DLC van The Elder Scrolls Online zich afspeelt. Lees er hier alles over in onze ESO Murkmire DLC special.

  Elder Scrolls Online Wolfhunter - Huilen naar de maan

  De Elder Scrolls Online: Summerset uitbreiding is alweer een paar maandjes uit en dus wordt het weer hoog tijd voor de nieuwe DLC-pakketten. Weet Zenimax opnieuw kwalitatieve dungeons neer te zetten voor de spelers? Lees het in onze preview van Elder Scrolls Online Wolfhunter.

  Het belangrijkste E3 nieuws van zondag 10 juni

  E3 2018 is begonnen en het was gisteren aan Microsoft en Bethesda om flink uit te pakken. Dat hebben de uitgevers dan ook zeker gedaan. Dit is het belangrijkste E3 nieuws van zondag 10 juni.

  Elder Scrolls Online Summerset Review - Een goede vakantiebestemming?

  We nemen met weemoed afscheid van Morrowind en haar exotische locaties. We gaan namelijk naar het thuisland van de High Elves, wat het decor vormt voor de volgende uitbreiding van The Elder Scrolls Online. Of die zich kan meten met de indrukwekkende voorganger kun je lezen in onze Elder Scrolls Online Summerset review.

  The Elder Scolls Online Psijic Order - Spelen met tijd

  The Elder Scolls Online Psijic Order is een nieuwe factie die toegevoegd is in de uitbreiding Summerset. De mysterieuze orde brengt een nieuwe skill- en questline met zich mee. Maar wie zijn deze magiërs?

  The Elder Scrolls Online: Summerset Nieuws

  Bethesda geeft games nieuwe versie en upgrade naar next-gen

  De kans is groot dat je je al gewaagd hebt aan DOOM Eternal of je ondergedompeld hebt in de enorme MMO Elder Scrolls Online. Als je niet genoeg kunt krijgen van deze games, is er goed nieuws. Beide games krijgen een gratis upgrade naar PS5 en Xbox Series X.

  Nieuwe The Elder Scrolls Online DLC aangekondigd

  Je kan zeggen wat je wilt, maar The Elder Scrolls Online komt niet bepaald content tekort. De Summerset add-on is nog maar net de deur uit, of er is alweer nieuwe The Elder Scrolls Online DLC tevoorschijn getoverd. Er werd niet naar één, maar zelfs twee uitbreidingen gehint.

  The Elder Scrolls Online Summerset pre order geeft je direct deze extra's

  De nieuwe Elder Scrolls Online (ESO) expansion verschijnt op 21 mei voor de PC en 5 juni voor de PlayStation 4 en Xbox One. De uitbreiding is te pre orderen vanaf 39,99 euro voor de Standard Edition, maar er is meer. Daarom zetten wij de voordelen van een The Elder Scrolls Online Summerset pre order voor je op een rijtje!

  The Elder Scrolls Online update krijgt meer aandacht door trailer

  Sinds release is The Elder Scrolls Online al flink uitgebreid. Maar het houdt niet op. Volgende maand verschijnt er een The Elder Scrolls Online update die de Psijic Order toevoegt. Er is meer bekend wie dit in vredesnaam zijn.

  The Elder Scrolls Online Summerset release aangekondigd

  De The Elder Scrolls Online Summerset release is aangekondigd door Bethesda Softworks. Het spel is een nieuw hoofdstuk in de RPG van Zenimax Online Studios, The Elder Scrolls Online.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.