The Elder Scrolls Online: Morrowind Nieuws

  Bethesda geeft games nieuwe versie en upgrade naar next-gen

  De kans is groot dat je je al gewaagd hebt aan DOOM Eternal of je ondergedompeld hebt in de enorme MMO Elder Scrolls Online. Als je niet genoeg kunt krijgen van deze games, is er goed nieuws. Beide games krijgen een gratis upgrade naar PS5 en Xbox Series X.

  Nieuwe The Elder Scrolls Online DLC aangekondigd

  Je kan zeggen wat je wilt, maar The Elder Scrolls Online komt niet bepaald content tekort. De Summerset add-on is nog maar net de deur uit, of er is alweer nieuwe The Elder Scrolls Online DLC tevoorschijn getoverd. Er werd niet naar één, maar zelfs twee uitbreidingen gehint.

  The Elder Scrolls Online Summerset pre order geeft je direct deze extra's

  De nieuwe Elder Scrolls Online (ESO) expansion verschijnt op 21 mei voor de PC en 5 juni voor de PlayStation 4 en Xbox One. De uitbreiding is te pre orderen vanaf 39,99 euro voor de Standard Edition, maar er is meer. Daarom zetten wij de voordelen van een The Elder Scrolls Online Summerset pre order voor je op een rijtje!

  Steam Free Weekend van start met twee gratis games

  Er is weer een Steam Free Weekend aan de gang waarbij er games gratis te spelen zijn. Dit weekend zijn de gratis games The Elder Scrolls Online en F1 2017.

  The Elder Scrolls Online Clockwork City krijgt releasedatum

  Na de Dark Bortherhood en Thieves Guild DLC voor The Elder Scrolls Online is er wederom reden voor een feestje. Het nieuwe pakket, genaamd The Elder Scrolls Online Clockwork City DLC heeft namelijk een releasedatum gekregen!

  Horns of the Reach nu verkrijgbaar voor The Elder Scrolls Online

  Horns of the Reach, het nieuwste DLC pack voor The Elder Scrolls Online, is nu verkrijgbaar voor consoles en biedt spelers nieuwe dungeons en items.

  The Elder Scrolls Online Midyear Mayhem evenement aangekondigd

  Uitgever Bethesda Softworks heeft bekendgemaakt dat er een special evenement komt genaamd The Elder Scrolls Online Midyear Mayhem. Het event is bedoeld om de zomer te vieren en duurt van 20 juli tot 31 juli.

  Elder Scrolls Online subscribers krijgen deze week gratis features

  De Elder Scrolls Online subscribers krijgen de aankomende week verschillende gratis features. Dat meldt Bethesda vandaag middels een speciaal event voor ESO. De game kwam op 4 april 2014 uit.

  The Elder Scrolls Online Morrowind dagaanbieding bij bol.com - Vandaag 34.99 euro!

  The Elder Scrolls Online Morrowind uitbreiding is nu uit! Bij bol.com kun je de online multiplayer game vandaag met korting kopen bij de dagaanbieding. Je moet wel snel zijn bij de Elder Scrolls Online Morrowind dagaanbieding want op=op.

  Nieuwe Elder Scrolls Online Morrowind trailer verschenen

  Er is vandaag een nieuwe Elder Scrolls Online Morrowind trailer verschenen. De uitbreiding op Elder Scrolls Online komt op 6 juni uit.

  The Elder Scrolls Online Morrowind Early Access periode aangekondigd

  De nieuwe uitbreiding van The Elder Scrolls Online krijgt een Early Access periode. Dat maakte Bethesda bekend. Je kunt in The Elder Scrolls Online Morrowind Early Access periode de game twee weken eerder spelen.

  Elder Scrolls Online Morrowind systeemeisen bekendgemaakt

  De Elder Scrolls Online Morrowind systeemeisen zijn vandaag naar buiten gebracht. Ontwikkelaar Zenimax Online Studios maakte de eisen waaraan je PC moet voldoen bekend. Goed nieuws voor de gamers zonder monster-PC, je hebt niet de sterkste computer nodig om de uitbreiding te kunnen spelen.

  Fans keren terug naar Elder Scrolls Online Morrowind eiland Vvardenfell

  Op dinsdag 6 juni 2017 kun je voor het eerst in 15 jaar terugkeren naar het mysterieuze eiland Vvardenfell. Op het Elder Scrolls Online Morrowind eiland Vvardenfell kun je de afkomst van de Dark Elves herontdekken.

  The Elder Scrolls Online Morrowind Warden class onthuld

  De nieuwe The Elder Scrolls Online Morrowind Warden class is onthuld. Verder toont de trailer gameplay. De uitbreiding komt 6 juni uit.

  The Elder Scrolls Online gratis speelbaar deze week

  Je kunt deze week The Elder Scrolls Online gratis spelen. Het betreft het hele spel, zonder restricties.

  Nieuwe ESO Morrowind trailer showt PvP Battleground modus en meer

  Een nieuwe ESO Morrowind trailer laat de nieuwe PvP modus van ESO Morrowind zien. Ook zien we in de trailer nieuwe locaties, een nieuwe klasse en andere nieuwe elementen.

  The Elder Scrolls Online verkoopt 8.5 miljoen keer

  The Elder Scrolls online lanceerde in 2014 op de PC. Later werden er ook console versies gebracht. Met success, want The Elder Scrolls Online verkoop staat nu op 8,5 miljoen stuks.

  Word huiseigenaar in The Elder Scrolls Online Homestead

  Homestead is de naam van de nieuwe gratis update die vandaag uitkomt voor The Elder Scrolls Online. Dankzij The Elder Scrolls Online Homestead update krijgen spelers de mogelijkheid om huizen, kastelen, appartementen en zelfs eilanden te kopen in de online wereld van Tamriel.

  The Elder Scrolls Online Morrowind uitbreiding aangekondigd

  Betheda Softworks heet vandaag de The Elder Scrolls Online Morrowind uitbreiding aangekondigd. De uitbreiding zal je terugbrengen naar het eiland Vvardenfell waar je een compleet nieuwe ervaring staat te wachten. The Elder Scrolls Online: Morrowind komt uit op 6 juni 2017.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.