The Elder Scrolls Online: Morrowind Artikelen

  Elder Scrolls Online Wolfhunter - Huilen naar de maan

  De Elder Scrolls Online: Summerset uitbreiding is alweer een paar maandjes uit en dus wordt het weer hoog tijd voor de nieuwe DLC-pakketten. Weet Zenimax opnieuw kwalitatieve dungeons neer te zetten voor de spelers? Lees het in onze preview van Elder Scrolls Online Wolfhunter.

  Het belangrijkste E3 nieuws van zondag 10 juni

  E3 2018 is begonnen en het was gisteren aan Microsoft en Bethesda om flink uit te pakken. Dat hebben de uitgevers dan ook zeker gedaan. Dit is het belangrijkste E3 nieuws van zondag 10 juni.

  The Elder Scrolls Online story recap - de hoofdverhalen tot nu toe

  Met deze The Elder Scrolls Online story recap fris je je geheugen op vóór Summerset. The Elder Scrolls Online: Summerset is sinds 21 mei te spelen op de pc en Mac, Gamers met een PlayStation 4 of Xbox One moeten wachten tot vijf juni, maar hebben wel kans op de pre-order bonussen.

  Elder Scrolls Online Dragon Bones - Heel veel botten in een mijn

  Deze week is het alweer tijd voor het volgende DLC-pakket van The Elder Scrolls Online: Dragon Bones. Wij zijn door één van de nieuwe dungeons gelopen met de ontwikkelaars. Is de kwaliteit even hoog als Horns of the Reach? Lees het in onze Elder Scrolls Online Dragon Bones special.

  Top 10 Beste PC Games 2017 - Een goed jaar voor de keyboard-krijgers

  Eigenaren van het platform met een muis en toetsenbord hebben weer een heerlijk jaar achter de rug. In bijna elk genre zijn wel toppers uitgekomen, dus er was voor ieder wat wils. Maar wat zijn nou echt de beste titels geweest van dit jaar? Lees dat in onze top 10 beste PC games 2017.

  Elder Scrolls Online Horns of the Reach - De nieuwe dungeons gespeeld

  The Elder Scrolls Online is niet een MMO die veel grote uitbreidingen krijgt, zoals bijvoorbeeld World of Warcraft dat wel doet. Maar de game krijgt daarentegen wel veel kleine DLC-pakketten, met Horns of the Reach als laatste toevoeging. Wij nemen je mee door de nieuwe dungeons van Elder Scrolls Online Horns of the Reach.

  Bethesda Store Europe geopend - XGN leden krijgen NU tijdelijk korting!

  De Bethesda Store Europe is officieel geopend voor verkoop. De Europese store heeft een uitgebreid aanbod met items van bijvoorbeeld games als Dishonored, DOOM en The Elder Scrolls Online. Om dit te vieren hebben wij speciale kortingsactie voor jullie opgezet met Bethesda!

  ESO Morrowind release - Voor wie is de game bedoeld?

  Sinds kort kunnen we weer aan de slag met een nieuw gedeelte in The Elder Scrolls Online. Nou vraag je jezelf misschien af of de ESO Morrowind release iets voor jou is. Lees verder en kom erachter!

  ESO Morrowind Battlegrounds - Alles wat je moet weten

  Vanaf 6 juni kunnen spelers van The Elder Scrolls Online aan de slag met een nieuwe expansie, genaamd Morrowind. Naast een uitbreiding op het verhaal en een hele hoop nieuwe quests, brengt deze expansie ook een nieuwe PvP-modus: Battlegrounds. Lees hier alles wat je moet weten over de ESO Morrowind Battlegrounds!

  ESO Morrowind Warden - Wat zijn de mogelijkheden van de klasse?

  The Elder Scrolls Online Morrowind ligt eindelijk in de schappen. Eén van de grootste toevoegingen is de introductie van een nieuwe klasse, de Warden. Wij zijn aan de slag gegaan met deze natuurvriendelijke krijger en de vele mogelijkheden die deze klasse biedt. Hoe dat is afgelopen, lees je in onze ESO Morrowind Warden special.

  The Elder Scrolls Online Morrowind Review - Imponeert de uitbreiding?

  De originele The Elder Scolls Online kwam alweer drie jaar geleden uit, maar krijgt nu een nieuwe grote uitbreiding. In The Elder Scrolls Online Morrowind keren spelers terug naar het geliefde thuisgebied van de Dunmer. Maar weet de uitbreiding te overtuigen? Lees het in onze The Elder Scrolls Online Morrowind review.

  7 Bethesda E3 2017 Verwachtingen - Games om naar uit te kijken

  De E3 2017 begint over minder dan drie weken en Bethesda geeft op maandag 12 juni om 04:00 Nederlandse tijd een persconferentie. Wij blikken alvast vooruit en hebben een overzicht gemaakt van onze verwachtingen voor deze persconferentie van Bethesda. In deze special zetten we zeven Bethesda E3 2017 verwachtingen op een rij.

  The Elder Scrolls Online Morrowind gameplay hands-on - Urenlang plezier!

  Vanaf 6 juni kunnen spelers van The Elder Scrolls Online terugkeren naar het eiland Vvardenfell. Wij zijn al even met de nieuwe uitbreiding en alle bijbehorende nieuwe features aan de slag geweest. In deze hands-on lees je alles over de The Elder Scrolls Online Morrowind gameplay!

  Top 10 beste MMORPG's van dit moment - Deze games moet je spelen

  Er zijn ontzettend veel MMORPG's en soms is het moeilijk door het bomen het bos te zien. Wij helpen je een handje op weg als je op zoek bent naar een toffe Multiplayer ervaring met duizenden anderen tegelijk. Dit is de top 10 beste MMORPG's van dit moment die vet zijn om te spelen.

  The Elder Scrolls Online Morrowind release - In gesprek over de DLC

  Vanaf juni kunnen spelers van The Elder Scrolls Online aan de slag met Morrowind, het nieuwe hoofdstuk voor de MMORPG. Wij spraken Brian Wheeler, lead PvP designer, onlangs in Londen over alle nieuwe toevoegingen die de The Elder Scrolls Online Morrowind release gaat brengen.

  The Elder Scrolls Online Morrowind Preview - Terug naar Vvardenfell

  Bethesda onthulde enkele weken geleden de Morrowind expansion voor The Elder Scrolls Online. Dit nieuwe hoofdstuk zal spelers zowel een hoop nieuwe content als veel nostalgie voorschotelen. In deze Elder Scrolls Online Morrowind preview lees je onze eerste indrukken over dit nieuwe hoofdstuk voor de MMORPG.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.