The Elder Scrolls Online: Morrowind

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Massive multiplayer & role-playing

  Gemaakt door ZeniMax Online Studios en uitgegeven door Bethesda Softworks

  9

  The Elder Scrolls Online: Morrowind Artikelen

  Elder Scrolls Online Wolfhunter - Huilen naar de maan

  De Elder Scrolls Online: Summerset uitbreiding is alweer een paar maandjes uit en dus wordt het weer hoog tijd voor de nieuwe DLC-pakketten. Weet Zenimax opnieuw kwalitatieve dungeons neer te zetten voor de spelers? Lees het in onze preview van Elder Scrolls Online Wolfhunter.

  Het belangrijkste E3 nieuws van zondag 10 juni

  E3 2018 is begonnen en het was gisteren aan Microsoft en Bethesda om flink uit te pakken. Dat hebben de uitgevers dan ook zeker gedaan. Dit is het belangrijkste E3 nieuws van zondag 10 juni.

  The Elder Scrolls Online story recap - de hoofdverhalen tot nu toe

  Met deze The Elder Scrolls Online story recap fris je je geheugen op vóór Summerset. The Elder Scrolls Online: Summerset is sinds 21 mei te spelen op de pc en Mac, Gamers met een PlayStation 4 of Xbox One moeten wachten tot vijf juni, maar hebben wel kans op de pre-order bonussen.

  Elder Scrolls Online Dragon Bones - Heel veel botten in een mijn

  Deze week is het alweer tijd voor het volgende DLC-pakket van The Elder Scrolls Online: Dragon Bones. Wij zijn door één van de nieuwe dungeons gelopen met de ontwikkelaars. Is de kwaliteit even hoog als Horns of the Reach? Lees het in onze Elder Scrolls Online Dragon Bones special.

  Top 10 Beste PC Games 2017 - Een goed jaar voor de keyboard-krijgers

  Eigenaren van het platform met een muis en toetsenbord hebben weer een heerlijk jaar achter de rug. In bijna elk genre zijn wel toppers uitgekomen, dus er was voor ieder wat wils. Maar wat zijn nou echt de beste titels geweest van dit jaar? Lees dat in onze top 10 beste PC games 2017.

  The Elder Scrolls Online: Morrowind Nieuws

  Bethesda geeft games nieuwe versie en upgrade naar next-gen

  De kans is groot dat je je al gewaagd hebt aan DOOM Eternal of je ondergedompeld hebt in de enorme MMO Elder Scrolls Online. Als je niet genoeg kunt krijgen van deze games, is er goed nieuws. Beide games krijgen een gratis upgrade naar PS5 en Xbox Series X.

  Nieuwe The Elder Scrolls Online DLC aangekondigd

  Je kan zeggen wat je wilt, maar The Elder Scrolls Online komt niet bepaald content tekort. De Summerset add-on is nog maar net de deur uit, of er is alweer nieuwe The Elder Scrolls Online DLC tevoorschijn getoverd. Er werd niet naar één, maar zelfs twee uitbreidingen gehint.

  The Elder Scrolls Online Summerset pre order geeft je direct deze extra's

  De nieuwe Elder Scrolls Online (ESO) expansion verschijnt op 21 mei voor de PC en 5 juni voor de PlayStation 4 en Xbox One. De uitbreiding is te pre orderen vanaf 39,99 euro voor de Standard Edition, maar er is meer. Daarom zetten wij de voordelen van een The Elder Scrolls Online Summerset pre order voor je op een rijtje!

  Steam Free Weekend van start met twee gratis games

  Er is weer een Steam Free Weekend aan de gang waarbij er games gratis te spelen zijn. Dit weekend zijn de gratis games The Elder Scrolls Online en F1 2017.

  The Elder Scrolls Online Clockwork City krijgt releasedatum

  Na de Dark Bortherhood en Thieves Guild DLC voor The Elder Scrolls Online is er wederom reden voor een feestje. Het nieuwe pakket, genaamd The Elder Scrolls Online Clockwork City DLC heeft namelijk een releasedatum gekregen!

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.