The Elder Scrolls: Legends

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch, PC & Mobile

  Genres: Strategie

  Gemaakt door Bethesda Softworks en uitgegeven door Bethesda Softworks

  The Elder Scrolls: Legends Artikelen

  The Elder Scrolls Legends Isle of Madness - Alles wat je moeten weten

  The Elder Scrolls Legends zag het licht een kleine twee jaar geleden, maar heeft ondertussen al een flinke toevoeging van nieuwe kaarten en missies erbij gekregen. Daar komt weer een hoop nieuwe mechanieken bij met de nieuwe uitbreiding. Lees hier alles over The Elder Scrolls Legends Isle of Madness.

  Wat is jouw favoriete Elder Scrolls game? - XGN Doe Mee

  Het is de eerste XGN Doe Mee van 2018 en net zoals de afgelopen jaren blijven wij om jullie meningen vragen! Deze week staat jullie favoriete Elder Scrolls game centraal. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  5 redenen om The Elder Scrolls Legends te spelen

  Games waarin spelkaarten centraal staan beginnen steeds groter te worden: Hearthstone, Magic the Gathering en het aankomende Gwent uit de Witcher zijn enkele voorbeelden. Aan dat rijtje mag ook The Elder Scrolls Legends worden toegevoegd, waarin wezens, personages en lore uit de Elder Scrolls-wereld in het middelpunt staat. Wij geven je 5 redenen om The Elder Scrolls Legends te spelen.

  Top 5 beste cardgames - lekker digitaal kaarten

  Op de markt zijn heel wat verschillende cardgames te vinden, enkele daarvan zul je waarschijnlijk al kennen. Maar welke zijn zou echt het leukste om te spelen? Je vindt er hier een paar op de Top 5 beste cardgames.

  The Elder Scrolls Legends Preview - Meer dan een Hearthstone-kloon?

  Trading Card Games zijn het nieuwste populaire genre in de gamingwereld. Magic The Gathering is populairder dan ooit en Hearthstone is in zeer korte tijd een gigant geworden. Bethesda wil niet achterblijven en komt met TES Legends, maar of het zich weet te onderscheiden van de rest kun je lezen in onze The Elder Scrolls Legends Preview.

  The Elder Scrolls: Legends Nieuws

  The Elder Scrolls Legends PS4 editie in gevaar

  The Elder Scrolls Legends PS4 editie lijkt in gevaar te zijn doordat Sony cross-play niet toelaat. Sony laat cross-play met andere consoles niet toe en daar is Bethesda niet blij mee. Het kan er mogelijk zelfs voor zorgen dat The Elder Scrolls Legends niet naar de PlayStation 4 komt.

  Bekijk hier de Bethesda E3 2018 livestream vanaf 03.30 uur

  De Bethesda E3 2018 livestream begint vanavond om 03.30 uur. Midden in de nacht zal de uitgever haar nieuwste games uit de doeken doen met wellicht nog enkele verrassingen.

  The Elder Scrolls Legends op iPad nu gratis verkrijgbaar

  Ben jij fan van het The Elder Scrolls-wereldje? Voor jou is het dan misschien interessant aan de slag te gaan met deze nieuwe game. Zo kun je gratis aan de slag met The Elder Scrolls Legends op iPad.

  Het is vandaag de Elder Scrolls Legends release

  De Elder Scrolls Legends release is vandaag. Het gratis online kaartspel is uit de open beta gestapt en is nu beschikbaar op de PC. De game komt later dit jaar beschikbaar op iOS en Android.

  The Elder Scrolls Legends open beta van start gegaan

  Naast een nieuwe Prey trailer heeft Bethesda tijdens QuakeCon nog meer nieuws onthuld. Zo is de The Elder Scrolls Legends open beta vandaag gelanceerd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.