The Elder Scrolls IV: Oblivion

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Actie, avontuur & role-playing

  Gemaakt door Bethesda Softworks en uitgegeven door 2K Games & Bethesda Softworks

  9.8

  The Elder Scrolls IV: Oblivion Artikelen

  Beste gamelevels ooit gemaakt - Whodunit? uit The Elder Scrolls IV: Oblivion

  Ronddwalen door een gigantische open wereld is leuk, maar een doel of objectief hebben is wat je als gamer vooruitduwt; een legendarische schat of een wapen dat essentieel is. Levels en missies zijn belangrijk en daarom duiken wij in de geschiedenis van de beste gamelevels ooit. Deze keer een queeste uit The Elder Scrolls IV: Oblivion.

  The Elder Scrolls 6 features die moeten veranderen

  The Elder Scrolls is een franchise die door de jaren heen geliefd is geworden bij vele gamers. Dit komt door de fantastische sfeer en bijna alles wat de magische wereld met zich meebrengt. Toch zijn er een aantal dingen die heel anders moeten worden aangepakt, dus wij hebben een paar features die anders moeten in The Elder Scrolls 6 op een rij gezet.

  10 Hollywood acteurs die gamepersonages hebben ingesproken

  De vertaalslag van games naar het witte doek is de afgelopen jaren niet heel succesvol gebleken. Een uitstapje van Hollywood naar de game-industrie valt iets beter in de smaak. In deze special benoemen we 10 Hollywood acteurs die een of meerdere gamepersonage(s) hebben ingesproken.

  The Elder Scrolls 6 gameplay - Features die we terug willen zien

  Het zal waarschijnlijk nog een tijdje duren voordat we kunnen genieten van de gameplay van The Elder Scrolls 6. Dit komt voornamelijk doordat het bedrijf eerst nog bezig is met de release van Starfield. Toch hebben wij wel zin in het zesde deel, vandaar dat wij alle features die we terug willen zien op een rij hebben gezet.

  Wat is jouw favoriete Elder Scrolls game? - XGN Doe Mee

  Het is de eerste XGN Doe Mee van 2018 en net zoals de afgelopen jaren blijven wij om jullie meningen vragen! Deze week staat jullie favoriete Elder Scrolls game centraal. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  The Elder Scrolls IV: Oblivion Nieuws

  Streamende oma moet onsterfelijk worden in Elder Scrolls 6 volgens fans

  Streamende Elder Scrolls oma moet volgens fans onsterfelijk worden in de volgende game: Elder Scrolls 6. Het wachten op Elder Scrolls 6 duurt namelijk te lang. Voor sommige Skyrim fans is het zelfs letterlijk een race tegen de klok. Dit geldt voor 88-jarige streamer Shirley Curry.

  Nexus Mods krijgt vanaf komend jaar verdienmodel voor modders

  Vliegende beren in Skyrim, auto's in Fallout New Vegas of compleet nieuwe werelddelen in Oblivion. Je kan het zo gek niet bedenken of er is een modificatie voor gemaakt op de PC. Eén van de grootste mod platformen voor de PC, Nexus Mods, komt in 2018 met een nieuw verdienmodel voor modmakers.

  Nieuwe Xbox backwards compatibility games toegevoegd aan de lijst

  Er zijn vier nieuwe Xbox backwards compatibility games aan het lijstje toegevoegd. Met Xbox backwards compatibility geeft Microsoft zijn fans de kans om hun oude Xbox 360 games weer op te pakken, maar dan voor de Xbox One.

  Elder Scrolls Oblivion PSP beelden uitgelekt

  Voor het eerst sinds de geruchten van een Elder Scrolls Oblivion PSP versie, zijn er nu beelden vrijgekomen van de portable versie van de succesvolle open world RPG. Hoewel de game nooit officieel bevestigd was voor Sony's handheld, wordt door de screenshots toch duidelijk dat de game in ontwikkeling was.

  The Elder Scrolls lore komt in vijf fysieke boeken

  Bethesda Softworks heeft een deal gesloten met uitgeverij Titan Books om in maart 2015 vijf fysieke boeken uit te brengen met de lore van The Elder Scrolls Online en Skyrim. Dat meldt de uitgever-ontwikkelaar op zijn blog.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.