The Darkness II

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Digital Extremes en uitgegeven door 2K Games & Digital Extremes

  9

  The Darkness II Artikelen

  The Darkness II Review

  Hoe je het wendt of keert, iedereen beleeft plezier aan de pijn van een ander. Het is vaak heel onschuldig zoals een klein kind dat een kolonie mieren lastig valt, of iemand op het kantoor die zijn hete koffie morst. Iedereen kent dat duistere glimlachje wel dat op je gezicht verschijnt. Bij het spelen van The Darkness II verandert dat glimlachje echter in een kwaadaardige lachbui. Zelfs de meest vredelievende hippie wordt omgetoverd in een duistere sadist bij het spelen van dit spel.

  The Darkness II Preview

  Nog iets meer dan een weekje wachten en dan ligt The Darkness II in de winkels. Wij mochten alvast met de volledige eerste twee uur van de game aan de slag. We hakten en schoten er aardig op los, terwijl de innerlijke sadist in ons naar boven kwam. Zulke duistere krachten verdienen gewoon nog een beetje extra aandacht, zelfs zo vlak voor de release.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Haunt en de glorieuze terugkeer van Doom

  Xbox Live heeft deze week weer een mooie lading content te bieden, waaronder de glorieuze terugkeer van Doom en de Kinect-game Haunt.

  Interview: Sheldon Carter over The Darkness II

  The Darkness II verschijnt ongeveer vijf jaar na de release van de eerste game. Er kan veel gebeuren in vijf jaar tijd. Zo heeft dit vervolg een andere ontwikkelaar, een andere grafische stijl en een uitgebreide co-op modus. Over dit en nog veel meer spraken wij met Sheldon Carter, de creative director van The Darkness II.

  Oogappels 2012: The Darkness II

  Er zijn al aardig wat toppers voorbij gekomen in de Oogappels van 2012, maar geen van deze is zo duister als The Darkness II. Je hoeft voor dit donkere spel nog maar een paar weekjes te wachten, in tegenstelling tot titels als Darksiders II, maar dat betekent niet dat deze geen eervol plekje verdient in deze lijst.

  The Darkness II Nieuws

  Tijdelijk The Darkness 2 gratis beschikbaar voor PC en Mac

  Tot en met morgen is The Darkness 2 gratis verkrijgbaar in de Humble Store. Het spel van 2K Games uit 2012 kost eigenlijk 29,99 euro maar is nu tijdelijk gratis binnen te halen.

  2K Humble Bundle brengt vele games met hoge kortingen

  Er is op dit moment een 2K Humble Bundle te koop via de website van Humble Bundle. Met Humble Bundle kun je games kopen tegen een prijs die je zelf bepaalt. Wanneer er boven een bepaald bedrag betaald wordt, krijgt de koper een aantal extra games.

  Microsoft Ultimate Sale dag 4

  Heb je de Ultimate Sale van gisteren gemist? Geen probleem. Major Nelson kondigt via zijn blog wederom aan dat er vandaag enorm scherpe prijzen zijn te vinden op de Xbox Live Marketplace.

  The Darkness II demo nu te downloaden op Xbox Live

  Fans van de opkomende duistere shooter The Darkness II, kunnen hiervan vandaag alvast een voorproefje ervaren. Uitgever 2K Games heeft namelijk de demo van de game gelanceerd.

  The Darkness II demo begin volgende week op Xbox Live

  Fans van The Darkness met een Xbox 360 en een Gold abonnement in huis kunnen begin volgende week aan de slag met de demo van The Darkness II.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.