The Crew 2

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Racing

  Gemaakt door Ivory Tower & Ubisoft Reflections en uitgegeven door Ubisoft

  7.5

  The Crew 2 Artikelen

  Top 10 beste PlayStation Black Friday 2018 deals - Uitverkoop in de PSN Store

  Nu de kou het land net als Sinterklaas is binnen gevaren, is het weer tijd voor Black Friday. Thanksgiving mag dan wel niet bestaan in Nederland, maar Black Friday wel en ook de PlayStation Store doet mee. Dit zijn de tien beste PlayStation Black Friday 2018 deals!

  Alle The Crew 2 Gator Rush details - Hovercrafts in de Bayou! [gespeeld op gamescom]

  In The Crew 2 kon je al Amerika onveilig maken met boten, vliegtuigen en auto’s. Voeg daar nu ook maar hovercrafts aan toe, want met The Crew 2: Gator Rush reizen we af naar de Bayou in het Zuiden van de VS. Wij konden aan de slag met de uitbreiding, dit zijn alle The Crew 2 Gator Rush Details vanaf gamescom!

  Tien toffe The Crew 2 Easter Eggs - Verstopt van noord tot zuid!

  In deze special laten we je dwars door Amerika scheuren, vliegen en varen. Niet om de meeste volgers te krijgen in The Crew 2, maar om tien toffe The Crew 2 easter eggs op te snorren. Ubisoft heeft de game namelijk niet alleen voorzien van allerlei nieuwe features maar er ook allerlei verwijzingen in verstopt. Tof toch?!

  The Crew 2 tips - Wat je moet weten zodra je de motor start!

  Sommige games zijn zo groot dat je niet weet waar je beginnen moet. Het is niet gek als je dat gevoel krijgt met The Crew 2, waar je in een compleet virtueel Verenigde Staten kunt ronddwalen. Heb je behoefte aan wat richting, dan kun je beginnen met onze The Crew 2 tips!

  The Crew 2 Review - Racen als een manusje van alles!

  In onze laatste The Crew 2 preview concludeerden we dat Ubisofts nieuwste racegame vermakelijk was, maar niet écht kon imponeren. Zo voelde de toevoeging van boten en vliegtuigen slechts als een afleiding. Inmiddels zijn we twee maanden verder en ligt hij in winkels. Ontdek in onze The Crew 2 Review of je erop uit moet trekken in virtueel Noord-Amerika!

  The Crew 2 Nieuws

  The Crew 2 update gratis te downloaden vanaf 5 december

  De update Demolition Derby voor The Crew 2 is vanaf 5 december gratis te downloaden. Dit is de tweede grote gratis update van The Crew 2. Deze update is beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en de PC.

  bol.com sale - Assassin's Creed en Crash Bandicoot

  Het is weer Bulk Alert bij bol.com. Dit betekent dat er een hoop aanbiedingen zijn. bol.com heeft nu flink wat sale op enkele games, waaronder Assassin's Creed: Origins en Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Ook kun je nu de PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One S kopen in combinatie met enkele games.

  The Crew 2 Beta release bekend - open béta op 24 juni

  The Crew 2 Beta is vanaf volgende week geopend voor iedereen. De open béta van de ambitieuze racegame is te spelen van 21 tot en met 24 juni te spelen, vijf dagen voordat de game op 29 juni definitief moet worden uitgebracht.

  The Crew 2 DLC plannen onthuld door Ubisoft

  The Crew 2 DLC plannen zijn aangekondigd door Ubisoft. De game zal na de release later deze maand nog flink ondersteund worden. Er gaat ook een Season Pass komen.

  The Crew 2 releasedatum bekendgemaakt door Ubisoft

  Eerder werd al bekendgemaakt dat de release van The Crew 2 werd opgeschoven. De game moest oorspronkelijk op 16 maart uitkomen, maar deze datum was niet meer haalbaar. Nu heeft Ubisoft met een nieuwe trailer laten weten dat The Crew 2 release op 29 juni zal zijn voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  © 2005 - 2023 Alle rechten voorbehouden.