The Binding of Isaac: Rebirth

  Uitgebracht voor PlayStation 4, PlayStation Vita, Wii U & PC

  Genres: Actie

  Gemaakt door Team Meat en uitgegeven door Team Meat

  9

  The Binding of Isaac: Rebirth Artikelen

  De beste PS4 games die we tot nu toe hebben gekregen met PlayStation Plus

  Waar Microsoft haar trouwe klanten beloond met Xbox Live Gold, daar is Sony haar eigen variant begonnen tijdens de PlayStation 3 met PlayStation Plus. Tijdens de levensloop van de PS4 is Sony daar rustig mee doorgegaan en dit zijn de beste games die we met de dienst hebben gekregen.

  Steam Winter Sale 2016 games - De beste vergeten koopjes

  De Steam Winter Sale is weer hier. We kunnen dus weer flink veel PC-games binnenhalen voor een lage prijs. We hebben al een lijst gemaakt de beste Steam Winter Sale 2016 aanbiedingen, maar nu gaan we een kijkje nemen naar de games waar je misschien niet meteen aan denkt. Dit zijn de beste vergeten Steam Winter Sale 2016 games!

  Top 10 beste indiegames van de laatste jaren

  Indiegames heb je in alle soorten en maten. Sommige zijn kleine producties van ontwikkelaars zonder ervaring, terwijl er ook indiegames zijn die qua grote kunnen tippen aan triple-A titels. Maar wat zijn nou de top 10 beste indiegames?

  The Binding of Isaac Rebirth Review - Heeft de tand des tijds goed doorstaan

  The Binding of Isaac kan als klassieker onder indie-games gezien worden. Deze game van Edmund McMillen kreeg vorig jaar een remake, die nu voor 14,99 euro in de Nintendo eShop te downloaden is op Wii U en New Nintendo 3DS. Hoe relevant is deze game nog? Lees het in onze The Binding of Isaac Rebirth review!

  The Binding of Isaac Rebirth Review - Tranen schieten van geluk

  Een cartoonesk pixelstijltje, torenhoge moeilijkheidsgraad en enorm hoge herspeelbaarheid. The Binding of Isaac: Rebirth is een game die je opzuigt en nooit meer loslaat.

  The Binding of Isaac: Rebirth Nieuws

  Binding of Isaac kickstarter voor kaartspel binnen 2 uur gehaald

  Voor veel indie-ontwikkelaars kan Kickstarter een oplossing zijn om games toch te kunnen financieren. De makers van de succesvolle Binding of Isaac games probeerden zo hun nieuwste project van de grond te krijgen. De Binding of Isaac kickstarter voor het kaartspel was binnen twee uur al volledig rond.

  The Binding of Isaac Afterbirth+ release aangekondigd

  De The Binding of Isaac Afterbirth+ release is op 3 januari 2017, dat kondigt ontwikkelaar Edmund McMillen aan op zijn site. Console-gamers moeten nog wachten tot de lente, wanneer The Binding of Isaac Afterbirth+ voor hun beschikbaar is. Een exacte datum voor de console-versie is nog onbekend.

  The Binding of Isaac geweigerd in de App Store

  Apple heeft de populaire titel The Binding of Isaac geweigerd om toegelaten te worden in de iOS App Store. De game heeft content dat geweld tegen kinderen toont en dat mag niet volgens de regels van de App Store.

  The Binding of Isaac Rebirth release voor Xbox One, Wii U en 3DS

  De rogue-like game The Binding of Isaac Rebirth krijgt een release op de Xbox One, de New 3DS en de Wii U. Dit heeft Edmund McMillen, maker van het spel, op zijn website aangekondigd.

  Meest gespeelde games op Steam in 2014

  De meest gespeelde games op Steam van 2014 zijn bekend. Het gemiddeld aantal uur dat de gamers in het spel hebben zitten is hiervoor berekend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.