The Banner Saga

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, PC & Mobile

  Genres: Role-playing, strategie & turn-based strategy

  Gemaakt door Stoic en uitgegeven door Stoic

  7.5

  The Banner Saga Artikelen

  De top 10 beste Macbook games - Gamen op een Apple laptop

  Veel mensen zijn tevreden met hun Macbook, maar toch is er vaak één minpuntje: de meeste games ondersteunen MacOS niet. Toch zijn er altijd uitzonderingen, kijk bijvoorbeeld naar de nieuwste episode van Life is Strange 2, die op zowel Windows als MacOS te spelen is. Benieuwd welke toffe games je op de Apple laptop kunt spelen? Wij hebben de top 10 beste Macbook games voor je op een rijtje gezet.

  Gratis Origin Access games overzicht - Wat heeft de Vault te bieden?

  De meeste mensen kennen EA Access vast wel. Wat velen waarschijnlijk niet weten, is dat er ook een PC equivalent van de service is: Origin Access. Beide diensten doen eigenlijk hetzelfde, maar de gratis games verschillen wel. De gratis Origin Access games zetten we in dit artikel voor je op een rijtje!

  The Banner Saga Review - Vol met lastige keuzes

  In het begin van 2014 kwam The Banner Saga voor PC uit, die ons positief verraste. Deel twee is inmiddels aangekondigd, maar nu is het eerst tijd voor een release op de consoles. Of dit een goede keuze was lees je in deze The Banner Saga Review.

  Tomb Raider - Steam Sale Tip Van de Dag

  Het is alweer de elfde dag van de Steam Holiday Sale! Tijd dus voor de kerst Steam Sale Tip van de dag van XGN, over een game die je vandaag echt niet mag missen. Met vandaag in de aanbieding: Tomb Raider!

  Top 5 grootste Kickstarter game successen

  Op het crowdfundingplatform Kickstarter worden iedere dag 80 nieuwe games aangekondigd, maar slechts een select aantal is ook echt een succes. Deze top vijf Kickstarer game successen hadden voor zowel de ontwikkelaars als de gamers een goede afloop.

  The Banner Saga Nieuws

  The Banner Saga PS Vita versie komt toch uit

  Sony slaat de handen ineen met Stoic Studios, de studio achter Banner Saga, om toch een The Banner Saga PS Vita versie uit te brengen. Dit blijkt uit een tweet van Gio Corsi, de executive director van Sony.

  The Banner Saga release bekend voor PS4 en Xbox One

  De The Banner Saga release is officieel bekendgemaakt door ontwikkelaar Stoic Studio. De game komt in januari 2016 uit op de de PS4 en de Xbox One.

  The Banner Saga begin 2015 naar PS4

  The Banner Saga komt in het begin van 2015 naar de PlayStation 4. Dat heeft ontwikkelaar Stoic Studio bevestigd.

  The Banner Saga nu op iOS, Android-versie komt eraan

  The Banner Saga is vanaf nu verkrijgbaar op iOS-systemen. De Android-versie van de tactische RPG komt eraan, laat ontwikkelaar Stoic Studio weten.

  The Banner Saga komt naar tablets

  The Banner Saga, een role-playing game over vikingen van voormalige BioWare-ontwikkelaars, wordt geport naar iOS en Android.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.