That's You!

  Uitgebracht voor PlayStation 4

  Genres: Party

  Gemaakt door Sony en uitgegeven door Sony

  7.0

  That's You! Artikelen

  De beste PS4 games op een rijtje - Het volledige overzicht van exclusieve titels!

  Sony heeft met de PlayStation 4 een goudmijntje in handen en dat heeft deels te maken met de exclusieve games. Met de volgende generatie in het vizier is het tijd om de beste PS4 games die exclusief zijn voor het platform op een rijtje te zetten. We zetten nu niet tien, maar alle 34 voor je op een rijtje!

  De 10 beste Summer Sale 2018 Game Mania tips op een rij

  Iets goedkoop op de kop tikken is altijd fantastisch en Game Mania geeft je daarom met de Summer Sale 2018 flink wat kansen. Hier zetten we de beste Summer Sale 2018 Game Mania tips op een rij. Wees voorzichtig met je geld, want straks heb je geen geld meer over.

  Gratis PlayStation Plus games december 2017 - Wat spelen we deze maand?

  De nieuwe PlayStation Plus games zijn vanaf vandaag te downloaden in de PlayStation Store. Maar wat voor games spelen we de komende maand eigenlijk? Lees het in ons gratis PlayStation Plus games december 2017 overzicht!

  Top 10 games voor kids van dit moment

  In 2015 hadden we al eens negen goede games voor kids op een rijtje gezet, maar in de afgelopen twee jaar zijn er weer behoorlijk wat nieuwe titels bijgekomen. Ook de kleintjes onder ons moeten immers wat te spelen hebben, met of zonder papa en mama. Hier is de top 10 games voor kids van dit moment! En dan eens geen Mario Kart!

  PS4 PlayLink Games - Waarom een mobiel een toffe controller is

  Het concept is simpel: samen gamen door je mobiel als controller te gebruiken. Of je nu een quiz of multiplayerspel speelt, via PlayLink wordt het allemaal mogelijk. We geven 5 redenen waarom PlayLink games een succes kunnen worden.

  That's You! Nieuws

  PlayStation Plus januari games uit de doeken gedaan door Sony

  Sony heeft de gratis PlayStation Plus januari games bekendgemaakt. Grote blikvanger deze maand is Deus Ex Mankind Divided.

  PlayStation Plus december games zijn bekend!

  De PlayStation Plus december games zijn bekend. Vanaf volgende week woensdag kunnen we weer aan de slag met zes nieuwe games.

  PlayStation Plus november games zijn bekend

  Sony heeft de nieuwe PlayStation Plus november games onthuld. Vanaf aankomende dinsdag kunnen we aan de slag met onder meer Worms: Battlegrounds.

  Playstation Plus games september bekendgemaakt

  De Playstation Plus games voor september zijn bekend. Ook deze maand heeft Sony heel wat moois voor ons in petto.

  PlayLink release verandert telefoon in PS4 controller

  Sony heeft een nieuwe functie uit de doeken gedaan die het makkelijker maakt om samen te gamen met je vrienden. Met de PlayLink release volgende maand kun je voor een select aantal games je telefoon gebruiken als controller.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.