Tetris Ultimate

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita & PC

  Genres: Puzzel

  Gemaakt door Ubisoft & Blue Planet Software en uitgegeven door Ubisoft & Sony Computer Entertainment

  Tetris Ultimate Artikelen

  20 video game franchises die nooit meer weg gaan

  Als het niet kapot is, hoef je het ook niet te maken toch? In de geschiedenis van gaming hebben we veel series zien komen en gaan, maar deze franchises zijn zó hardnekking dat ze ons nooit meer zullen verlaten. Dit zijn 20 video game franchises die nooit meer weg gaan!

  Tetris Ultimate Nieuws

  Tetris Ultimate release bekendgemaakt voor Steam

  Ubisoft heeft zojuist aangekondigd dat de Tetris Ultimate release voor Steam officieel begonnen is. Tetris Ultimate is de laatste versie van de populaire puzzelgame en dit is ook de eerste keer dat een Tetris game naar PC komt.

  Tetris Ultimate 3DS releasedatum bekend

  Tetris Ultimate zal op 11 november in de winkels voor Nintendo 3DS. De game bevat zes spelmodi en een exclusieve singleplayer challenge-modus.

  T-shirt waarmee je overal en altijd Tetris kan spelen

  Ter ere van de dertigste verjaardag van Tetris heeft ontwikkelaar Marc Kerger een interactief t-shirt gemaakt waarop je Tetris kan spelen.

  Tetris Ultimate aangekondigd voor de PS Vita

  Tetris Ultimate zal deze herfst naar de PS Vita komen als een downloadbare game. Maya Rogers, CEO van Tetris eigenaar Blue Planet Software, kondigde het spel enkele dagen geleden aan op het officiële Amerikaanse Playstation blog.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.