Test Drive: Ferrari Racing Legends

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Gemaakt door Slightly Mad Studios en uitgegeven door Slightly Mad Studios

  6

  Test Drive: Ferrari Racing Legends Artikelen

  Test Drive: Ferrari Racing Legends Review

  Met Need For Speed Shift zorgde ontwikkelaar Slightly Mad Studios ervoor dat de serie een stuk serieuzer werd dan zijn voorgangers. Ook Het tweede deel in die Shift serie was niet echt arcade te noemen. Nu probeert de ontwikkelaar het opnieuw in samenwerking met Atari. Dit keer geen Need For Speed, maar Test Drive.

  Test Drive: Ferrari Racing Legends Preview

  Test Drive gaat weer eens de hele andere kant op. Waar we in het verleden hebben genoten van de twee Unlimited games, is het nu weer eens tijd voor iets anders. Met een andere uitgever. Met een andere ontwikkelaar. Respectievelijk brengen BigBen Interactive en Slightly Mad Studios ons Test Drive: Ferrari Racing Legends. Eindelijk weer eens in die mooie Ferrari’s rijden. XGN werd uitgenodigd om kennis te maken met het spel.

  Test Drive: Ferrari Racing Legends Nieuws

  Releasedatum Test Drive: Ferrari Racing Legends bekendgemaakt

  BigBen Interactive heeft vandaag de releasedatum van de game Test Drive: Ferrari Racing Legends bekendgemaakt via een persbericht, waarbij ook een nieuwe trailer is vrijgegeven.

  Auto's Test Drive: Ferrari Racing Legends onthuld

  Ergens in het komende kwartaal zal er een nieuwe Test Drive game uitkomen. Dit deel richt zich volledig op het automerk Ferrari en vandaag weten we welke racemonsters we in de game kunnen verwachten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.