Teslagrad

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Wii U, Switch & PC

  Genres: Platformer

  Gemaakt door Rain Games en uitgegeven door SOEDESCO

  8.5

  Teslagrad Artikelen

  De top 10 beste games 2015 - eerste helft

  De eerste helft van 2015 is verstreken en we zijn weer getrakteerd op een aantal briljante games. En met de E3 2015 achter de rug weten we dat er nog een aantal mooie games aankomen. Tijd om de top 10 beste games 2015 op een rij te zetten. Kunnen deze toppers hun plek vasthouden tot 2016?

  Uitslag - WIN Teslagrad of Awesomenauts mega prijsvraag!

  Vorige week hebben we jullie verblijd met een mega Soedesco prijsvraag. Vandaag is het tijd om de winnaars bekend te maken! In samenwerking met Soedesco geven tien Soedesco games weg, waarvan 5x Awesomenauts en 5x Teslagrad voor PlayStation 4!

  WIN - Teslagrad of Awesomenauts mega prijsvraag!

  In samenwerking met SOEDESCO kan je Teslagrad of Awesomenauts winnen. Je kan de game op verschillende manieren winnen.

  Toffe SOEDESCO games voor PS4, PC en PS Vita

  Nederlandse trots! SOEDESCO is een in Rotterdam-gebaseerde uitgever die al een aantal vette titels achter de kiezen heeft zitten. Welke precies? Check deze vette SOEDESCO games special!

  Teslagrad Review - Magnetisch aantrekkelijk

  Het vertellen van een verhaal hoeft niet per se met woorden, beelden zeggen namelijk soms meer dan genoeg. Limbo, Braid en Fez zijn hier uitstekende voorbeelden van. Geen tekst, geen uitleg, maar als gamer weet je wat je moet doen: de wereld verkennen. Aan dat illustere rijtje mag nu ook Teslagrad worden toegevoegd.

  Teslagrad Nieuws

  Teslagrad krijgt retailbundel

  Teslagrad krijgt een retailbundel voor PS4, PS3, Wii U, PS Vita en PC. De fysieke release verschijnt het vierde kwartaal van 2014 in de Nederlandse winkelschappen. Dit heeft uitgever SOEDESCO vandaag bekendgemaakt.

  Teslagrad komt naar de PlayStation Vita

  De puzzel- en platformgame Teslagrad komt naar de PlayStation Vita. Ontwikkelaar Rain Games maakte dit vandaag bekend op de Europese PlayStation Blog.

  Teslagrad volgende week naar Steam

  Het puzzelspel Teslagrad heeft een definitieve releasedatum gekregen. Ontwikkelaar Rain Games heeft gisteren op hun website bekendgemaakt dat het spel op 13 december uitkomt.

  Hele lading indie-games onderweg naar Wii U

  Het aantal games op de Wii U is op het moment nog erg laag. Gelukkig gaat daar binnenkort verandering in komen. Er lijken namelijk heel wat indie-ontwikkelaars games klaar te hebben liggen!

  Puzzel platformer Teslagrad krijgt tevens een Wii U release

  De 2D puzzel platformer Teslagrad wordt gemaakt door Noorse ontwikkelaar Rain Games. Eerder was de game al aangekondigd voor PC, Mac, Linux en PlayStation 3, maar vandaag voegt de Wii U zich toe aan dit rijtje. De game wordt beschikbaar gesteld in de Nintendo eShop.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.