Terraria

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Wii U, Switch & PC

  Genres: Actie, avontuur & platformer

  Gemaakt door re-logic en uitgegeven door re-logic

  Terraria Artikelen

  De beste level editor games op een rijtje

  Er komen steeds meer spellen uit waarbij je je eigen levels kan maken. Op E3 2014 werd Mario Maker aangekondigd voor de Wii U en Little Big Planet 3 voor de de PS3 en PS4. Maar wat zijn nou de beste games waarin je zelf levels kan maken? We presteren een top 6 games met een coole level editor!

  PlayStation Store Update - Killzone: Shadow Fall & Doki-Doki Universe

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel, neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor jullie uitlichten.

  PlayStation Store Update - Dust 514 & Resident Evil: Revelations demo

  Het is weer die tijd van de week. Het moment dat de PlayStation Store gevuld wordt met gloednieuwe games, demo's en downloadbare content. Ben je op zoek naar iets nieuws om de week mee door te komen, dan doe je er goed aan om Sony's virtuele winkel een bezoekje te brengen. De hoogtepunten van deze update vind je hier!

  Wekelijkse Xbox Live Update - Een extraatje voor jullie

  Ook deze week weer de verplichte Xbox Live Update. We spreken ditmaal een nieuwe arcadegame, twee uitbreidingen en een demo. Over welke games we het hebben? Dat lees je hieronder! Oh, en we hebben zelfs een extraatje voor jullie.

  Terraria: Graaf, vecht, ontdek, bouw!

  Vrijwel iedereen kent het populaire Minecraft wel. Een spelletje waarin je kunt doen en laten wat je wilt. Inmiddels is er ook een 2D-variant beschikbaar in de vorm van Terraria.

  Terraria Nieuws

  De top 5 beste pixel art games op een rij

  Games waarvan je de pixels kan tellen. Je kent ze wel! Zijn games zoals dit verleden tijd? Of zijn er in de afgelopen jaren een paar parels tevoorschijn gekomen. Je leest het hier in onze top 5 pixel art games!

  Nieuwe PlayStation Now games toegevoegd aan database

  Er zijn negen nieuwe PlayStation Now games toegevoegd aan de database van de game streamingdienst. Alle negen games kwamen eerder al uit voor de PS3.

  Terraria 20 miljoen keer verkocht

  Aan het einde van 2016 is Terraria 20 miljoen keer over de toonbank gegaan. Dat brengt ontwikkelaar Re-logic vandaag naar buiten.

  Terraria Wii U release bekendgemaakt door ontwikkelaar

  Ontwikkelaar 505 games heeft de langverwachte Terraria Wii U release bekendgemaakt. Gebruikers van de Wii U kunnen vanaf 24 juni aan de slag met de 2D sidescroller.

  Terraria PS4 verschijnt morgen

  De tweedimensionale sandbox-game Terraria komt morgen uit voor de PlayStation 4. Dat blijkt uit een nieuwe post op het PlayStation Blog.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.