Tennis World Tour

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Sport

  Gemaakt door Breakpoint en uitgegeven door Bigben Interactive

  2

  Tennis World Tour Artikelen

  Top 10 slechtste games van 2018 - Namen om te vergeten

  Als je terug kijkt op de games die je het afgelopen jaar gespeeld hebt, zal je vast mooie herinneringen over gehouden hebben. Toch zijn er tijdens deze periode ook games tevoorschijn gekomen die nooit het daglicht hadden mogen zien, laat staan miljoenen platformen mogen besmetten. Wij nemen je mee op gruwelijke reis door de top 10 slechtste games van 2018.

  Tennis World Tour review - Een schande voor de game-industrie

  Wanneer je na lang sparen weer een videogame voor de volle mep in de winkel koopt, verwacht je dat deze aan je verwachtingen voldoet. Dat deze af is. Compleet, foutloos. Dat gaat niet op voor Tennis World Tour, een sportgame die in deze staat nooit het daglicht had mogen zien. Waarom, dat lees je in deze Tennis World Tour review.

  De 5 beste tennis games - Meer dan een balletje slaan

  Nu we steeds meer informatie weten te verschaffen over Tennis World Tour is het tijd voor ons om de beste tennis games voor jullie op een rijtje te zetten. Want er zijn heel wat pareltjes uitgekomen in dit genre van games die iedere tennisfan wel eens gespeeld moet hebben.

  7 dingen die je moet weten over de Tennis World Tour release

  De Tennis World Tour release is al in mei en wij hebben een aantal toffe details voor jullie over deze gloednieuwe tennisgame. Van nieuws over de Switch-versie tot wat we allemaal van de game kunnen verwachten als hij eenmaal in de schappen ligt.

  Tennis World Tour Preview - Doorbrekende potentie na 7 jaar

  De veters zijn extra strak gestikt, de tennisrackets zijn stevig bespannen en onze zolen bewegen zich vloeiend over het hete gravel van een overvol stadion.Het is tijd voor tennis en in deze Tennis World Tour Preview lees je wat wij vinden van de game tot nu toe.

  Tennis World Tour Nieuws

  Nieuwe Tennis World Tour trailer toont carrière modus

  Bigben Games heeft een nieuwe Tennis World Tour trailer uitgebracht. Hierin is de carrièremodus te zien. Tennis World Tour komt 22 mei uit voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

  Tennis World Tour releasedatum bekendgemaakt

  Bigben en Breakpoint hebben de officiële Tennis World Tour releasedatum onthuld. De tennissimulatiegame is vanaf 22 mei verkrijgbaar zijn.

  Tennis World Tour trailer toont eerste beelden van game

  De nieuwe Tennis World Tour trailer laat de eerste beelden zien van deze game. De trailer is tijdens de Paris Games week getoond door Sony.

  Nieuwe Tennis World Tour details onthuld

  Terwijl de US Open aan de gang zijn, komen Bigben Interactive en Breakpoint met nieuwe details over hun aankomende Tennis World Tour. Het gaat om de onthulling van vier nieuwe atleten om precies te zijn. Lees hieronder welke dat zijn.

  Nieuwe tennisgame Tennis World Tour aangekondigd

  Bigben en Breakpoint hebben vandaag de nieuwe tennisgame Tennis World Tour release aangekondigd. De game komt in 2018 uit voor consoles en PC.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.