Tekken X Street Fighter

  Uitgebracht voor Xbox 360 & PlayStation 3

  Genres: Vechten

  Gemaakt door Bandai Namco Games en uitgegeven door Bandai Namco Games

  Tekken X Street Fighter Artikelen

  De 10 Beste PlayStation game series - Regelrechte klassiekers

  Al meer dan 30 jaar kunnen we gamen op de PlayStation consoles van Sony. Dat is best lang! In deze special zetten we de 10 beste PlayStation game series voor je op een rijtje, in willekeurige volgorde. De game die op 1 staat is dus niet het beste.

  De top 10 gekste vechtgame characters - De raarste rammers!

  Vechtgames staan bekend om hun kleurrijke cast aan vechtersbazen. Soms slaat kleurrijk zelfs om in bizar, en komt de vraag in je op hoe ontwikkelaars tot dit karakter zijn gekomen. Hier zijn de 10 gekste vechtgame characters.

  Tekken X Street Fighter Nieuws

  Tekken X Street Fighter niet dood volgens Katushiro Harada

  Geen zorgen, Tekken X Street Fighter is niet dood! regisseur Katushiro Harada heeft in een interview met Polygon bevestigd dat de game nog steeds in ontwikkeling is.

  'Tekken X Street Fighter nog steeds in ontwikkeling'

  Tekken X Street Fighter is nog steeds in ontwikkeling. Dat meldt Katsuhiro Harada, producent van ontwikkelaar Bandai Namco, op de San Diego Comic-Con.

  Tekken X Street Fighter nog dit jaar

  Het is alweer een tijdje stil aan de kant van Namco Bandai over Tekken X Street Fighter. Vandaag heeft de ontwikkelaar in een notificatie laten weten dat de game nog steeds in de planning staat om in 2014 op de markt te verschijnen.

  Tekken X Street Fighter leeft nog steeds

  Drie jaar geleden werd Tekken X Street Fighter aangekondigd samen met tegenhanger Street Fighter X Tekken. Daarna werd het stil en hoorden we maar weinig van de vechtgame. Fans hoeven echter niet bang te zijn dat de titel gecanceld is.

  Tekken X Street Fighter wellicht naar next-gen consoles

  Het is alweer een lange tijd geleden, sinds wij nieuws ontvingen over het bestaan van Tekken X Street Fighter. Laat staan, het is een jaar geleden sinds het laatste nieuws over een teaser site werd gepost.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.