Tekken 6

  Uitgebracht voor Xbox 360 & PlayStation 3

  Genres: Vechten

  Gemaakt door Namco & Namco Bandai Games en uitgegeven door Namco & Namco Bandai Games

  8.5

  Tekken 6 Artikelen

  Xbox Live Games with Gold januari 2020 - Lekker op tijd!

  Het is 2020. Nou ja, nog niet helemaal. We mogen eerst nog rond de boom zitten, borrelen, cadeaus uitpakken en vuurwerk afsteken. Maar we weten wel al welke games we in januari gratis krijgen van Microsoft. Dit zijn de Games with Gold voor januari 2020.

  De 10 Beste PlayStation game series - Regelrechte klassiekers

  Al meer dan 30 jaar kunnen we gamen op de PlayStation consoles van Sony. Dat is best lang! In deze special zetten we de 10 beste PlayStation game series voor je op een rijtje, in willekeurige volgorde. De game die op 1 staat is dus niet het beste.

  De top 10 dunste personages in games

  Met een heerlijk grote hamburger als avondmaal, een zak chips tijdens de Blind Auditions van The Voice of Holland en een dik vet schuldgevoel brengen we geregeld een vrijdagavond door. Gelukkig hebben deze personages daar geen last, want dit zijn de 10 dunste personages in games!

  De top 10 gekste vechtgame characters - De raarste rammers!

  Vechtgames staan bekend om hun kleurrijke cast aan vechtersbazen. Soms slaat kleurrijk zelfs om in bizar, en komt de vraag in je op hoe ontwikkelaars tot dit karakter zijn gekomen. Hier zijn de 10 gekste vechtgame characters.

  Tekken 6 Review

  Het is tijd voor brute moves en nog mooiere combo's met balans en snelheid. Het is tijd voor Tekken 6! Niet langer hoef jij naar de arcade hallen, maar wordt de game met grof geweld jouw huiskamer in gelanceerd. Breekt het angstzweet je al uit?

  Tekken 6 Nieuws

  Tekken 6 toegevoegd aan lijst met Xbox Backwards Compatible games

  Januari is nog niet eens voorbij en Microsoft heeft weer een aantal nieuwe games toegevoegd aan de Xbox Backwards Compatible lijst. Eerder deze maand werd Battlefield Bad Company 2 toegevoegd. Nu is het ook mogelijk om met onder andere Tekken 6 op de Xbox One aan de slag te gaan.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.