Tearaway Unfolded

  Uitgebracht voor PlayStation 4

  Genres: Avontuur & platformer

  Gemaakt door Tarsier Studios en uitgegeven door Sony Computer Entertainment

  8.5

  Tearaway Unfolded Artikelen

  De beste PS4 games op een rijtje - Het volledige overzicht van exclusieve titels!

  Sony heeft met de PlayStation 4 een goudmijntje in handen en dat heeft deels te maken met de exclusieve games. Met de volgende generatie in het vizier is het tijd om de beste PS4 games die exclusief zijn voor het platform op een rijtje te zetten. We zetten nu niet tien, maar alle 34 voor je op een rijtje!

  Top 5 beste PS4 games van 2015

  2015 is bijna ten einde, en dat betekent natuurlijk weer dat het lijstjestijd is! Sony heeft dit jaar niet stilgezeten, en PlayStation 4 bezitters hebben dan ook een aantal mooie exclusives mogen ontvagen. Wij zetten daarom de top 5 beste PS4 games van dit jaar op een rijtje.

  Top 10 beste kids games van 2015 - Game plezier voor jong en oud

  We hebben dit jaar een grote lijst van toffe games zien langskomen, die voor jong en oud de moeite waard zijn. Voor de jonge gamers onder ons hebben we hier de top 10 beste kids games van 2015 opgesteld.

  Top 9 beste games voor kids - Nu halen of in de gaten te houden!

  Er zijn tegenwoordig genoeg video games voor kinderen met schattige graphics, maar met een agressieve en gewelddadige gameplay. Maar maak je geen zorgen! We hebben hier de top 9 beste games voor kids opgesteld die je zeker wilt gaan spelen.

  Tearaway Unfolded Review - Unieke en hartverwarmende game

  Met Origami-papier kun je heel wat mooie dingen bouwen. De knutselkunst komt meer dan ooit tot leven in de game Tearaway Unfolded die exclusief naar de PlayStation 4 komt. Dompel je onder in de wondere wereld van papier en kruip in de huid van Iota (man) of Atoi (vrouw).

  Tearaway Unfolded Nieuws

  Gratis PlayStation Plus games voor maart mogelijk gelekt

  De gratis PlayStation Plus games voor maart zijn mogelijk gelekt, voordat Sony het officieel heeft aangekondigd. De gratis games zijn onder andere Disc Jam en Tearaway Unfolded.

  Tearaway Unfolded release en pre-order details bekend

  Sony kondigt op haar blog aan dat de Tearaway Unfolded release komt te vallen op 9 september. Ook krijgt iedereen die de game heeft besteld twee pakketjes vol content.

  Tearaway Unfolded aangekondigd voor PS4

  Tearaway, de met 3 BAFTA's bekroonde game voor de PlayStation Vita, komt naar de PlayStation 4. De game maakt gebruik van alle nieuwe functies van de DualShock 4 om de PS Vita ervaring zo goed mogelijk na te bootsen. Voor de PS4 versie zijn daarnaast een aantal nieuwe functies toegevoegd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.