Tales of Zestiria

  Uitgebracht voor PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Role-playing

  Gemaakt door Namco Bandai Games en uitgegeven door Namco Bandai Games

  8

  Tales of Zestiria Artikelen

  De top 5 beste RPG's van 2015

  Levelen, XP verdienen, items maken en je karakter ontwikkelen: het zijn allemaal elementen van RPG’s. Je kunt vele tientallen uren van je leven in RPG’s verliezen dankzij leuke gameplay, enorme open werelden en ijzersterke verhalen. Ook 2015 kende enkele top RPG’s. Je kunt de top 5 beste RPG's van 2015 hier vinden!

  De top 5 beste Japanse games van 2015

  Japan: het land van de rijzende zon, sushi, samoerai en bijzondere games. In het land uit het verre oosten komen regelmatig games uit die ook goed scoren in de westerse wereld. Bekende gamepersonages als Mario en Link komen immers uit Japan. De top 5 beste Japanse games van 2015 vind je hier!

  Tales of Zestiria Review - Beleef avontuur in prachtige wereld

  De Tales of serie loopt al geruime tijd, maar is nog lang niet klaar. Bijna ieder deel is goed ontvangen en nu is het tijd voor het vijftiende deel. Of ook deze succesvol is lees je in deze Tales of Zestiria Review.

  Tales of Zestiria Nieuws

  Tales of Zestiria in 2015 naar Europa

  De nieuwste game in de Tales serie zal in de zomer van 2015 naar Europa komen. Dat is behoorlijk sneller dan de vorige delen in de serie.

  'Tales Of'-serie verkoopt 16 miljoen exemplaren

  Uitgever Namco Bandai heeft bekendgemaakt dat de JRPG-serie 'Tales Of' sinds het eerste deel, Tales of Phantasia in 1995, 16 miljoen exemplaren heeft verkocht.

  Tales of Zestiria aangekondigd voor PS3

  Namco Bandai heeft Tales of Zestiria, de nieuwe game in de langlopende RPG-serie, aangekondigd voor de PlayStation 3. De game komt in 2014 uit in Japan en zal de eerste game in de serie zijn die tegelijkertijd in de rest van de wereld wordt gelanceerd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.