Tales of Xillia Artikelen

  Top 10 beste JRPG's op de PlayStation 3 - Welke heb jij gemist?

  Het PlayStation 3-tijdperk heeft veel parels gekregen aan games, en vooral de Japanse rollenspellen zijn bij PlayStation goed vertegenwoordigd. Bekende en onbekende games hebben de revue gepasseerd en daarom hebben we voor jullie een Top 10 beste JRPG's op de PlayStation 3.

  8 personages met een comeback in Tales of Xillia 2

  Veel JRPG's, waaronder de Tales-franchise, verdienen hun charme met een bende uiteenlopende personages. Ook Tales of Xillia zat bomvol persoonlijkheden. Sommigen waren bloedirritant, aan anderen was je al snel gehecht. Van welke personages mogen we in Tales of Xillia 2 nog een keer genieten?

  Tales of Xillia Review

  In het land van de rijzende zon weten ze schoonheid op waarde te schatten. Bepaalde games schieten als rozen uit de grond en hebben esthetische waarde, zoals de Tales serie. Het is alleen jammer dat het twee jaar duurde om Tales of Xillia van Japan naar het westen te brengen.

  PlayStation Store Update - Spartacus Legends & Tales of Xillia

  Het moment van al weer een nieuwe PlayStation Store Update is aangebroken. De dag dat de PlayStation Store gevuld wordt met gloednieuwe games, demo's en downloadbare content. De hoogtepunten van deze update vind je hier!

  Tales of Xillia Preview

  Het dertiende deel in de succesvolle Tales-serie verscheen al in 2011 in Japan. Bijna twee jaar later kunnen RPG-liefhebbers in Europa er nog steeds niet mee aan de slag. Daar zal komend najaar verandering in komen, want dan moet Tales of Xillia ook hier eindelijk in de winkels liggen.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.