Tales of Xillia

  Uitgebracht voor PlayStation 3

  Genres: Role-playing

  Gemaakt door Namco Bandai Games en uitgegeven door Namco Bandai Games

  7.5

  Tales of Xillia Artikelen

  Top 10 beste JRPG's op de PlayStation 3 - Welke heb jij gemist?

  Het PlayStation 3-tijdperk heeft veel parels gekregen aan games, en vooral de Japanse rollenspellen zijn bij PlayStation goed vertegenwoordigd. Bekende en onbekende games hebben de revue gepasseerd en daarom hebben we voor jullie een Top 10 beste JRPG's op de PlayStation 3.

  8 personages met een comeback in Tales of Xillia 2

  Veel JRPG's, waaronder de Tales-franchise, verdienen hun charme met een bende uiteenlopende personages. Ook Tales of Xillia zat bomvol persoonlijkheden. Sommigen waren bloedirritant, aan anderen was je al snel gehecht. Van welke personages mogen we in Tales of Xillia 2 nog een keer genieten?

  Tales of Xillia Review

  In het land van de rijzende zon weten ze schoonheid op waarde te schatten. Bepaalde games schieten als rozen uit de grond en hebben esthetische waarde, zoals de Tales serie. Het is alleen jammer dat het twee jaar duurde om Tales of Xillia van Japan naar het westen te brengen.

  PlayStation Store Update - Spartacus Legends & Tales of Xillia

  Het moment van al weer een nieuwe PlayStation Store Update is aangebroken. De dag dat de PlayStation Store gevuld wordt met gloednieuwe games, demo's en downloadbare content. De hoogtepunten van deze update vind je hier!

  Tales of Xillia Preview

  Het dertiende deel in de succesvolle Tales-serie verscheen al in 2011 in Japan. Bijna twee jaar later kunnen RPG-liefhebbers in Europa er nog steeds niet mee aan de slag. Daar zal komend najaar verandering in komen, want dan moet Tales of Xillia ook hier eindelijk in de winkels liggen.

  Tales of Xillia Nieuws

  Tales of Xillia krijgt twee speciale edities

  Het heeft even geduurd, maar op 9 augustus is Tales of Xillia dan eindelijk te koop in Europa. Nu is ook duidelijk dat de release gepaard gaat met twee speciale edities van de game.

  Tales-producent: 'Tales of Symphonia populairst in het westen'

  Producent van Tales of Symphonia, Hideo Baba, gelooft dat de Gamecube role-playing game het best ontvangen is van alle Tales games tot nu toe in het westen.

  Tales of Xillia komt 9 augustus naar Nederland

  Europese fans van de Tales serie wachten al ontzettend lang op Tales of Xillia. Gelukkig heeft Namco Bandai bekendgemaakt dat de game dan eindelijk dit jaar in de winkels zal liggen. Ook verschijnt er een speciale Collector's Edition van de game.

  Tales of Xillia komt naar Europa in 2013

  De eerste Tales of Xillia komt alsnog naar het Westen. Namco Bandai heeft vandaag tijdens de Japan Expo in Parijs bekendgemaakt dat we in 2013 met het avontuur aan de slag kunnen gaan.

  Nieuw geregistreerd Tales of Xillia handelsmerk hint naar Europese release

  Role-playing game Tales of Xillia voor de PlayStation 3, de laatst uitgekomen titel in de Tales reeks, komt naar Europa. Tenminste, als we het onlangs geregistreerde Europese handelsmerk mogen geloven.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.