Tales of Vesperia: Definitive Edition

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Role-playing

  Gemaakt door BANDAI NAMCO Studios Inc. en uitgegeven door BANDAI NAMCO Entertainment

  7.5

  Tales of Vesperia: Definitive Edition Artikelen

  Tales of Vesperia Definitive Edition Review - Simpel, maar hartverwarmend

  Tales of Vesperia heeft als rpg een hoop gebreken: een oppervlakkig gevechtsysteem, een hoop ruis in de dialogen en een zeer onoriginele uitstraling. Toch is het - raar maar waar - een van de beste delen uit de serie, zoveel maakt deze heruitgave wel duidelijk. Waarom, lees je in deze Tales of Vesperia Definitive Edition review.

  De 10 beste games om begin 2019 goed mee te beginnen

  Het nieuwe jaar staat voor de deur. Dat betekent veel nieuwe games die gaan uitkomen, hoe kun je je daar optimaal op voorbereiden? We hebben een aantal games voor je op een rijtje gezet waarmee je 2019 maximaal voorbereid aan nieuwe games kan beginnen.

  Game releases januari - Resident Evil 2 remake en Kingdom Hearts 3

  Een nieuw jaar is aangebroken! Het is nu de tijd om bij te komen na alle feestdagen. Dit kun je natuurlijk doen door naar je favoriete serie te kijken, maar je kunt ook ontspannen met een goede game. Zoek je nog een nieuw spel? Januari brengt genoeg game releases met zich mee en je leest ze hier.

  Tales of Vesperia: Definitive Edition Nieuws

  Releasedatum bekend voor Tales of Vesperia: Definitive Edition

  Na lang wachten zal Tales of Vesperia: Definitive Edition in Europa op 11 januari 2019 verschijnen voor Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc. Zo kondigt Bandai Namco Entertainment Europe aan.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.