Tales Of Berseria

  Uitgebracht voor PlayStation 4 & PC

  Genres: Role-playing

  Gemaakt door Bandai Namco Games en uitgegeven door Bandai Namco Games

  8.5

  Tales Of Berseria Artikelen

  Top 5 beste RPG games Q1 2017 of games met RPG-elementen!

  Het RPG-genre is populair en er komen steeds meer games uit van dit genre. Ook in de eerste drie maanden van dit jaar zijn er al genoeg toppers uitgekomen. Wij hebben een overzicht gemaakt van de top 5 beste RPG games van Q1 2017.

  Tales of Berseria Review - Laat zich van de duistere kant zien

  De Tales of-serie gaat al een flinke tijd mee in het gameslandschap en wordt vaak in één adem genoemd met series als Final Fantasy, Dragon Quest en Megami Tensei. De nieuwste telg in de serie, Tales of Berseria, is net uit, maar kan die zich met de groten meten? Lees het in onze Tales of Berseria Review.

  Wallpaper Pick januari met Assassin's Creed en Resident Evil 7

  Het nieuwe jaar is aangebroken! De goede voornemens gaan beginnen en één van je voornemens is natuurlijk elke maand je achtergrondje even verversen. Gelukkig zijn wij er om je daarbij te helpen. Begin het jaar hier goed met een nieuwe achtergrond uit de Wallpaper Pick januari!

  Alles wat je moet weten over de Tales of Berseria release

  Nog eventjes wachten, maar begin 2017 is het zover! Dan moeten we aan de slag met een nieuwe Tales of Berseria. Onlangs speelden we de game bij Bandai Namco in Tokio. Hier lees je alles wat je moet weten over Tales of Berseria release.

  Bandai Namco games en downloadbare content om in de gaten te houden

  Zoals elk bedrijf komt er een line -up. En omdat we onlangs in Tokio waren voor Bandai Namco, volgt hier een special met Bandai Namco games en downloadbare content die nog in de planning liggen. Dit zodat je in één overzicht makkelijk ziet wat eventueel straks voor jou interessant is!

  Tales Of Berseria Nieuws

  Tales of Berseria demo 10 januari beschikbaar op PC en PS4

  Bandai Namco kondigt aan dat de Tales of Berseria demo te spelen is op 10 januari 2017. De game kan je nu al pre-orderen voor PC op Steam. De pre-order voor PlayStation 4 komt binnenkort. De volledige Tales of Berseria game komt op 27 januari uit voor PC en PlayStation 4.

  Tales of Berseria trailer komt met Engelse stemmen

  De Tales of Berseria trailer is er nu in met het Engelse verhaal. Er is alleen wel een nadeel. De bijna tien minuten lange trailer heeft ook enkele spoilers. Over anderhalve maand verschijnt de game, dus alleen kijken als je ècht niet kan wachten.

  Westerse releases aangekondigd voor verschillende PlayStation games

  Bandai Namco heeft zojuist westerse releases onthuld voor verschillende PlayStation games. De titels Tales Of Berseria, JoJo's Bizarre Adventure: Eyes Of Heaven, God Eater: Resurrection, God Eater 2: Rage Burst en Mobile Suit Gundam Extreme Vs-Force komen vanaf volgend jaar naar de westerse PlayStation platformen.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.