Sword Art Online Hollow Realization

  Uitgebracht voor PlayStation 4, PlayStation Vita & PC

  Genres: Avontuur, role-playing & vechten

  Gemaakt door Bandai Namco Games en uitgegeven door Bandai Namco Games

  8.5

  Sword Art Online Hollow Realization Artikelen

  5 Actie Anime Series die het kijken waard zijn

  Niet alleen live-action films en series weten hun mannetje te staan in de mediawereld. De getekende pracht onder de naam anime kan er namelijk ook wat van. Om je op ideeën te brengen welke van de getekende series misschien wel jouw nieuwe favorieten kunnen worden, is hier een vijftal actie anime series geselecteerd waar je even mee vooruit kan.

  Sword Art Online Hollow Realization Review - Genoeg te beleven

  In de Sword Art Online games duiken we in de gelijknamige Massive Multiplayer Online die we uit de animeserie kennen. Tot voor kort zaten de spelers daarin opgesloten, maar dat is nu verleden tijd. De wereld is namelijk opnieuw ontworpen. Of deze JRPG die een MMO nadoet tof is lees je in deze Sword Art Online Hollow Realization Review!

  3 dingen die je moet weten over Sword Art Online Hollow Realization

  Bandai Namco is goed vertegenwoordigd met games de komende tijd. Onlangs zetten we in Tokio onze tanden in de nieuwe Sword Art Online. In deze special lees je 3 dingen die je moet weten over de Sword Art Online Hollow Realization gameplay.

  Sword Art Online Hollow Realization Nieuws

  Sword Art Online Hollow Realization DLC release bekendgemaakt

  Ontwikkelaar Bandai Namco heeft de Sword Art Online Hollow Realization DLC release bekendgemaakt. Het eerste deel in de set van 3 DLC's is vanaf 16 mei verkrijgbaar op PS4 en PS Vita.

  Sword Art Online Hollow Realization digital pre-orders beschikbaar

  Bandai Namco Entertainment Europe kondigt aan dat de Sword Art Online Hollow Realization digital pre-order periode begonnen is. Zowel de Standard als de Deluxe edition zijn nu te koop voor PlayStation 4.

  Sword Art Online Hollow Realization features bekendgemaakt

  Bandai Namco heeft vandaag nieuwe Sword Art Online Hollow Realization features bekendgemaakt. Dat meldt de Europese tak van het bedrijf via een persbericht.

  Nieuwe Sword Art Online features getoond

  Bandai Namco heeft nieuwe Sword Art Online features naar buiten gebracht. De game zal in het najaar van 2016 uitkomen voor PlayStation 4 en PlayStation Vita.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.