Sword Art Online: Fatal Bullet

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie

  Gemaakt door Dimps studio en uitgegeven door BANDAI NAMCO Entertainment

  7

  Sword Art Online: Fatal Bullet Artikelen

  Beste Game Mania Deals van dit moment - Met Trials Rising en Crackdown 3

  Er zijn een aantal mooie deals bij Game Mania op dit moment. Als gamer is het nooit verkeerd als een game in de aanbieding te halen is, aangezien het leven al duur genoeg is. De aanbiedingen variëren tussen nieuwe en oudere games, dus om het iets makkelijker te maken hebben wij de beste Game Mania Deals op een rij gezet.

  Sword Art Online Fatal Bullet Review - Een stap vooruit

  Het is amper een jaar geleden dat de vorige Sword Art Online (SAO) titel is uitgekomen, maar het is alweer tijd voor een nieuwe duik in het MMO-universum. Dit keer worden de zwaarden van Alfheim ingeleverd voor de geweren van Gun Gale Online. Of de game doel raakt, lees je in de Sword Art Online Fatal Bullet Review.

  Sword Art Online Fatal Bullet hands on - Nog niet weggeblazen

  In de niet al te verre toekomst spelen mensen een ‘VRMMORPG’ genaamd Gun Gale Online. Om een verhaal kort te maken: jij speelt die game in Sword Art Online Fatal Bullet. De franchise is populair in Japan, dus of wij ons er ook aan moeten wagen lees je in deze Sword Art Online Fatal Bullet hands on.

  Sword Art Online: Fatal Bullet Preview [Gespeeld op gamescom 2017]

  Volgend jaar is het tijd voor weer een nieuwe Sword Art Online, die de naam Fatal Bullet draagt. We namen de Japanse role-playing game tijdens gamescom 2017 onder de knoppen en dat alles lees je in deze Sword Art Online: Fatal Bullet preview.

  Top 5 beste gamescom 2017 games volgens Rox

  Gamescom 2017 zit er voor ons weer op, maar wat waren nou volgens ons de beste games? Dit is de top 5 beste gamescom 2017 games volgens Rox. Ra ra wat staat er op één?

  Sword Art Online: Fatal Bullet Nieuws

  Sword Art Online Fatal Bullet DLC aangekondigd

  Er is Sword Art Online Fatal Bullet DLC aangekondigd. De eerste DLC, Ambush Of The Imposters, moet ergens in het voorjaar verschijnen. Hiernaast zijn ook de details uit de Season Pass onthuld.

  Sword Art Online Fatal Bullet details bekend

  Er zijn meer Sword Art Online Fatal Bullet details uitgebracht door Bandai Namco. Sword Art Online Fatal Bullet zal begin 2018 uitkomen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Sword Art Online Fatal Bullet release aangekondigd

  Eerder plaatste Bandai Namco een teaser online van Project #1514. Nu blijkt dit de Sword Art Online Fatal Bullet release te zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.