Superhot

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, puzzel & shooter

  Gemaakt door Blue Brick en uitgegeven door Blue Brick

  Superhot Artikelen

  Beste VR workout games - Games waar je spierpijn van krijgt

  Een ritje in de achtbaan, parachutespringen of duiken met haaien; het kan allemaal met behulp van virtual reality (VR). Naast deze buitengewone activiteiten kun je ook sporten vanuit je huiskamer. Daarom hebben wij de beste VR workout games op een rijtje gezet.

  Top 10 beste PlayStation Store games - De digitale toppers!

  De PlayStation Store op de PlayStation 4 staat vol games. Waar een groot aantal games gewoon ook in de winkel te koop is, gaan wij het hebben over wat je alleen digitaal kunt vinden. Het gaat hierbij niet om exclusieve games, maar echt om de top 10 beste PlayStation Store games op de PlayStation 4.

  Xbox Live Gold games maart 2018 - Wat spelen we deze maand?

  Er is weer een nieuwe maand begonnen en de Xbox Live Gold games maart 2018 zijn bekend. In deze special gaan wij dieper op de games in. De games zijn gratis te spelen, maar mocht je grote twijfels hebben lees dan eerst meer over de games voordat je deze gaat downloaden.

  De 10 beste Crowdfunding games - Kickstarter successen!

  Tegenwoordig kunnen gamers investeren in games die leuk lijken. Met websites zoals Kickstarter of Indiegogo is er de ruimte voor een hele nieuwe generatie aan games, die nog voor de release worden gekeurd door het publiek. Wat zijn nou de beste crowdfunding games? Dan gaan wij je vertellen in dit artikel.

  Top 5 Oculus Touch games - Deze moet je spelen!

  De Oculus Touch is eindelijk uit en dat betekent dat je nu je Oculus Rift compleet kan maken. Dankzij de Oculus Touch moet je ervaring met virtual reality verbeteren, gamen is nu in ieder geval wel leuker. Check onzeTop 5 Oculus Touch games om te spelen.

  Superhot Nieuws

  PSVR demo disc nu beschikbaar in de PlayStation Store

  Virtual Reality wordt steeds beter. Er komen steeds meer games uit en zo ook voor de PlayStation variant. Nu is er een nieuwe demo disc beschikbaar voor PSVR in de PlayStation Store. Hierin zitten maar liefst negen games om uit te proberen.

  SUPERHOT HTC Vive versie aangekondigd via Twitter

  De SUPERHOT HTC Vive versie is aangekondigd. Dat maakte het SUPERHOT team bekend via Twitter. Eerder kwam de game al naar de Oculus Rift.

  Summer Games Done Quick line-up bekendgemaakt

  Summer Games Done Quick is een event waar speedrunners zo snel mogelijk games proberen uit te spelen. Dit jaarlijkse event heeft nu zijn Summer Games Done Quick line-up bekendgemaakt met onder meer NieR Automata.

  SuperHot trailer geshowd tijdens E3 2015 - Release dit jaar

  SuperHot is een unieke first-person shooter, waarin tijd alleen beweegt wanneer jij je beweegt. Tijdens de E3 is een nieuwe SuperHot trailer geshowd.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.