Super Smash Bros. Wii U

  Uitgebracht voor Wii U

  Genres: Actie & vechten

  Gemaakt door Namco Bandai Games en uitgegeven door Nintendo

  9

  Super Smash Bros. Wii U Artikelen

  De top 10 beste mobile games die wij nog willen zien - leuk voor onderweg

  Begin dit jaar heeft Nintendo aangekondigd dat de titel Dr. Mario World naar mobiele apparaten komt. Steeds meer console-games komen naar mobiel, zoals Mario Kart en Life is Strange. Dit zijn de top 10 beste mobile games die wij het liefst nog willen zien verschijnen.

  Super Smash Bros Ultimate details - Klaar om te Smashen!

  Super Smash Bros Ultimate details zijn er in overvloed. Nintendo deed vorige week zoveel uit de doeken over de nieuwe Super Smash Bros game dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij zetten de belangrijkste Super Smash Bros Ultimate details voor je op een rijtje.

  Dit zijn de beste Super Smash Bros fighters volgens jullie

  De beste Super Smash Bros fighters zijn volgens jullie deze! Super Smash Bros Ultimate werd tijdens E3 2018 aangekondigd en zorgde voor veel vreugde. Alle personages die ooit in Smash zaten keren terug en dus wilden wij weten wie de beste Super Smash Bros fighters zijn.

  De top 10 gekste vechtgame characters - De raarste rammers!

  Vechtgames staan bekend om hun kleurrijke cast aan vechtersbazen. Soms slaat kleurrijk zelfs om in bizar, en komt de vraag in je op hoe ontwikkelaars tot dit karakter zijn gekomen. Hier zijn de 10 gekste vechtgame characters.

  De 10 beste Wii U games aller tijden

  Het einde van de Wii U is in zicht. Vanaf maart kunnen we namelijk aan de slag met de gloednieuwe console van Nintendo: de Nintendo Switch. Ondanks dat de Wii U niet voor iedereen de console was waar men op had gehoopt, zijn er toch uitstekende games voor uitgekomen. Dit zijn de beste Wii U games ooit.

  Super Smash Bros. Wii U Nieuws

  Super Smash Bros Ultimate stage builder mogelijk onthuld in reclame

  Zoals onthuld in februari komt er binnenkort een grote update voor Super Smash Bros. Ultimate. Wat er nieuw is in de update is nog even afwachten, maar het lijkt er nu op dat er mogelijk een Super Smash Bros Ultimate stage builder komt. In een nieuwe reclame is een paar seconden een nieuwe menuoptie te zien.

  Super Smash Bros Switch release aangekondigd

  De laatste onthulling tijdens de Nintendo Direct presentatie was niet de minste: er komt een Super Smash Bros Switch release aan! Onder andere Splatoon personages zullen in deze Switch-versie van de game aanwezig zijn.

  Best verkochte Nintendo games bekendgemaakt

  Bij Nintendo zijn de jaarcijfers bekend en daardoor is de lijst met best verkochte Nintendo games bijgewerkt. Op de website van Nintendo is deze lijst voor meerdere consoles van Nintendo te vinden. Zo kun je precies zien hoe vaak de games zijn verkocht.

  EVO Championship 2016 gaat vandaag van start!

  EVO Championship 2016, het grootste en jaarlijkse terugkerende toernooi voor vechtgames is dit weekend terug. Van 15 tot en met 17 juli zullen de beste spelers van de wereld met elkaar de strijd aan gaan in vechtgames zoals Street Fighter en Super Smash Bros.

  Nieuw ESportsTV tv-kanaal zendt 24 uur per dag gaming uit

  Met een steeds groter wordende esports scene, kon het niet lang duren voor er een nieuw ESportsTV tv-kanaal zou komen. ESportsTV is een initiatief van ESL, de grootste organisatie omtrent professional gaming, en gaat vanaf mei 24 uur per dag de grootste esports toernooien uitzenden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.