Super Smash Bros. Brawl

  Uitgebracht voor Wii

  Genres: Vechten

  Gemaakt door Nintendo en uitgegeven door Nintendo

  9.1

  Super Smash Bros. Brawl Artikelen

  Vijf opmerkelijke fighting game vechters die uit een andere franchise komen

  Soms kom je op een verjaardag iemand tegen die je niet verwacht. Zo'n cool persoon die je kent van al die avonden stappen. De verjaardag wordt meteen een stuk leuker. Hetzelfde gevoel bekruipt je als er een personage uit een andere franchise in een fighting game verschijnt. Wij zetten vijf van deze opmerkelijke fighting game vechters op een rij.

  De top 10 beste mobile games die wij nog willen zien - leuk voor onderweg

  Begin dit jaar heeft Nintendo aangekondigd dat de titel Dr. Mario World naar mobiele apparaten komt. Steeds meer console-games komen naar mobiel, zoals Mario Kart en Life is Strange. Dit zijn de top 10 beste mobile games die wij het liefst nog willen zien verschijnen.

  Beste Toadette games - Hierin straalt het vriendinnetje van Toad

  Toad mag straks weer de show stelen in Captain Toad Treasure Tracker, maar zijn 'vriendinnetje' Toadette volgt in zijn schaduw. We geven haar ook tijd te stralen met dit overzicht aan beste Toadette games. Sta paraat voor op en top schattigheid.

  Super Smash Bros Ultimate details - Klaar om te Smashen!

  Super Smash Bros Ultimate details zijn er in overvloed. Nintendo deed vorige week zoveel uit de doeken over de nieuwe Super Smash Bros game dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij zetten de belangrijkste Super Smash Bros Ultimate details voor je op een rijtje.

  Dit zijn de beste Super Smash Bros fighters volgens jullie

  De beste Super Smash Bros fighters zijn volgens jullie deze! Super Smash Bros Ultimate werd tijdens E3 2018 aangekondigd en zorgde voor veel vreugde. Alle personages die ooit in Smash zaten keren terug en dus wilden wij weten wie de beste Super Smash Bros fighters zijn.

  Super Smash Bros. Brawl Nieuws

  Super Smash Bros Ultimate stage builder mogelijk onthuld in reclame

  Zoals onthuld in februari komt er binnenkort een grote update voor Super Smash Bros. Ultimate. Wat er nieuw is in de update is nog even afwachten, maar het lijkt er nu op dat er mogelijk een Super Smash Bros Ultimate stage builder komt. In een nieuwe reclame is een paar seconden een nieuwe menuoptie te zien.

  EVO Championship 2016 gaat vandaag van start!

  EVO Championship 2016, het grootste en jaarlijkse terugkerende toernooi voor vechtgames is dit weekend terug. Van 15 tot en met 17 juli zullen de beste spelers van de wereld met elkaar de strijd aan gaan in vechtgames zoals Street Fighter en Super Smash Bros.

  Wat is de beste Nintendo franchise? [Poll]

  Star Fox Zero komt morgen met een gloednieuw avontuur uit, waarin de buitenaardse vos het heelal moet zien te redden. De lang levende Nintendo franchise vestigt zijn naam met deze game weer tussen de grote namen die het bedrijf heeft voortgebracht. Maar wat is de beste Nintendo franchise?

  EVO 2015 schema's onthuld - Eén van de grootste vechttoernooien

  De volledige EVO 2015 schema's zijn onthuld. Onder meer Super Smash Bros., Ultra Street Fighter 4, Persona 4: Arena Ultimax, Killer Instinct en Mortal Kombat X zullen gespeeld worden.

  Sony wil rechten voor een Super Smash Bros film

  Hoewel Super Smash Bros een Nintendo vlaggenschip is, is het Sony Pictures die een Super Smash Bros film wil maken. Sony is bezig met het verkrijgen van de rechten voor de film.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.