Super Smash Bros. 3DS

  Uitgebracht voor

  Genres: Vechten

  Gemaakt door Namco Bandai Games en uitgegeven door Nintendo

  9

  Super Smash Bros. 3DS Artikelen

  De top 10 beste mobile games die wij nog willen zien - leuk voor onderweg

  Begin dit jaar heeft Nintendo aangekondigd dat de titel Dr. Mario World naar mobiele apparaten komt. Steeds meer console-games komen naar mobiel, zoals Mario Kart en Life is Strange. Dit zijn de top 10 beste mobile games die wij het liefst nog willen zien verschijnen.

  Super Smash Bros Ultimate details - Klaar om te Smashen!

  Super Smash Bros Ultimate details zijn er in overvloed. Nintendo deed vorige week zoveel uit de doeken over de nieuwe Super Smash Bros game dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij zetten de belangrijkste Super Smash Bros Ultimate details voor je op een rijtje.

  Dit zijn de beste Super Smash Bros fighters volgens jullie

  De beste Super Smash Bros fighters zijn volgens jullie deze! Super Smash Bros Ultimate werd tijdens E3 2018 aangekondigd en zorgde voor veel vreugde. Alle personages die ooit in Smash zaten keren terug en dus wilden wij weten wie de beste Super Smash Bros fighters zijn.

  De top 10 gekste vechtgame characters - De raarste rammers!

  Vechtgames staan bekend om hun kleurrijke cast aan vechtersbazen. Soms slaat kleurrijk zelfs om in bizar, en komt de vraag in je op hoe ontwikkelaars tot dit karakter zijn gekomen. Hier zijn de 10 gekste vechtgame characters.

  10 toffe game schoenen!

  Onlangs speelde American Football speler Odell Beckham Jr. een wedstrijd op Kirby schoenen, die hij speciaal heeft laten maken. Naast deze toffe kicksen is er veel meer tof videogameschoeisel. Daarom nu een Top 10 toffe game schoenen!

  Super Smash Bros. 3DS Nieuws

  Super Smash Bros Switch release aangekondigd

  De laatste onthulling tijdens de Nintendo Direct presentatie was niet de minste: er komt een Super Smash Bros Switch release aan! Onder andere Splatoon personages zullen in deze Switch-versie van de game aanwezig zijn.

  Best verkochte Nintendo games bekendgemaakt

  Bij Nintendo zijn de jaarcijfers bekend en daardoor is de lijst met best verkochte Nintendo games bijgewerkt. Op de website van Nintendo is deze lijst voor meerdere consoles van Nintendo te vinden. Zo kun je precies zien hoe vaak de games zijn verkocht.

  Wat is de beste Nintendo franchise? [Poll]

  Star Fox Zero komt morgen met een gloednieuw avontuur uit, waarin de buitenaardse vos het heelal moet zien te redden. De lang levende Nintendo franchise vestigt zijn naam met deze game weer tussen de grote namen die het bedrijf heeft voortgebracht. Maar wat is de beste Nintendo franchise?

  Smash Direct december - nieuwe karakters onthuld

  Tijdens Smash Direct december presentatie is meer informatie vrijgegeven over Cloud en twee nieuwe personages die aan Super Smash Bros worden toegevoegd. Het gaat hier om Corrin van Fire Emblem Fates en Bayonetta van de gelijknamige games.

  Laatste Super Smash Bros presentatie op 15 december

  Aan het einde van de Nintendo Direct van 12 november 2015 werd er al bekendgemaakt dat er in december nog een presentatie zal zijn die zich volledig focust op Super Smash Bros voor de 3DS en Wii U. Die datum is nu bekend en het is 15 december geworden om 23:00.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.