Super Meat Boy Nieuws

  Super Meat Boy gratis te downloaden in de Epic Games Store

  Wanneer je de Epic Games launcher opstart, krijg je meteen in beeld dat Super Meat Boy gratis te downloaden is. Epic Games en Team Meat hebben samen een deal gesloten en de game is tot en met 10 januari gratis. In heel 2019 zal er iedere twee weken een gratis game zijn in de Epic Games Store.

  Nieuwe Nintendo Switch games onderweg

  Kijk jij uit naar nieuwe Nintendo Switch games? Er komen meer dan 100 indiegames naar Nintendo's console. Enkele van deze games zullen exclusief uitkomen voor de Switch.

  Super Meat Boy Switch release aangekondigd

  Uitgever Team Meat heeft aangekondigd dat er een Super Meat Boy Switch release aan komt. Op Twitter is het nieuws aangekondigd met een foto. De afbeelding laat het startscherm van Super Meat Boy op een Switch zien.

  Xbox Games with Gold juni brengt The Crew

  Het Xbox Live abonnement komt elke maand met een scala aan 'gratis' games. Het punt van de maand, waarop veel gamers weer hun collectie uit kunnen breiden, is bijna aangebroken en deze maand is de line-up niet verkeerd! De Xbox Games with Gold juni zijn bekendgemaakt.

  Xbox Live Deals - Battlefield, Halo en Star Wars

  De wekelijkse Xbox Live deals zijn weer bekend. Deze week is de lijst enorm lang met ook veel titels voor de Xbox 360 in de uitverkoop. Vooral de Battlefield Xbox Live deals voor zowel Xbox One als 360 kan je niet laten gaan als je een van de consoles bezit.

  Super Meat Boy Wii U release in aantocht

  Een van de snelste indiegames, Super Meat Boy, heeft bij menig gamer voor frustratie gezorgd. Nintendo gamers worden op dit gebied niet achtergehouden want ook zij kunnen binnenkort aan de slag met het grappige figuurtje. De Super Meat Boy Wii U release komt er namelijk aan.

  Super Meat Boy komt naar PS4 en PS Vita

  Platformgame Super Meat Boy komt dit jaar naar PlayStation 4 en PlayStation Vita. Dat heeft Team Meat, de ontwikkelaar van de game, vandaag aangekondigd.

  Team Meat komt met nieuwe game

  Team Meat, de ontwikkelaar van onder andere Super Meat Boy, heeft een nieuwe game aangekondigd. De titel heet A Voyeur for September.

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  De kortingen op PC-games blijvens ons maar om de oren vliegen en dit weekend is dat ook nog het geval. Met deze Steam Summer Sale update brengen we je weer op de hoogte van de aanbiedingen van vandaag, die van gister, de flash aanbiedingen en de aanbieding van de community.

  Ontwikkelaar Super Meat Boy heeft weinig vertrouwen in next-gen consoles

  Team Meat, de ontwikkelaar van de indie platformer Super Meat Boy, heeft geen fijne herinneringen aan het ontwikkelen voor consoles. Het team heeft dan ook weinig vertrouwen in de komende generatie spelcomputers.

  Braid, Super Meat Boy en Lone Survivor nu in Humble Bundle V

  Humble Bundle V is de meest succesvolle tot nu toe. Met meer dan 400,000 verkochte bundels hebben heel wat gamers een lading indie titels aan hun collectie toegevoegd. En die wordt nu nog groter.

  Super Meat Boy meer dan één miljoen keer verkocht

  Super Meat Boy is sinds een jaar verkrijgbaar en werd net voor de jaarwisseling voor de miljoenste keer verkocht. Een mooie prestatie voor een indie game.

  Humble Indie Bundle 4 haalt 2,3 miljoen dollar op

  Gamen en goede doelen gaan steeds vaker samen. Wordt er geen Zelda marathon gehouden, dan wordt er wel een bundel van games samengesteld waarmee wij gamers het goede doel kunnen steunen.

  Maak je eigen Super Meat Boy levels met nieuwe update

  De Steam versie van Super Meat Boy kreeg eerder deze week een update. Hierbij werd een leveleditor aan de game toegevoegd, waardoor je nu je eigen levels kunt maken.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.